Ποιο ήταν το κρυφό… όπλο της Μαρίας Μπεκατώρου, που την έστελε στον τελικό του “Just” ;

Να που για ακόμα μία φορά τα αουτσάιντερ γίνονται φαβορί… Να που για ακόμα μία φορά τα αουτσάιντερ καταφέρνουν όχι μόνο να μην βγουν εκτός παιχνιδιού, αλλά και να τραβήξουν και επάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας και μοιραία να κλέψουν και την παράσταση.

Αναμφισβήτητα σε αυτή την κατγορία ανήκει και η Μαρία Μπεκατώρου ! Ναι, η Μαρία ήταν ένα απο τα πρόσωπα εκείνα που όταν το “Just the two of us” τράβηξε αυλαία, οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν πως θα βρεθεί εκτός παιχνιδιού μετά την δεύτερη, τρίτη, εβδομάδα, αλλά τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα έκαναν λάθος !

Βλέπετε, η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο και της Μαρίας, αλλά και του Χρήστου Χολίδη, ήταν τόσο ισχυρή που κατάφερε να τους δώσει την δυναμική εκείνη που χρειάζονταν έτσι ώστε να τα καταφέρουν και να παραμείνουν στο σόου, μέχρι τέλους.

Μάλιστα, η Μαρία μέχρι τώρα έχει πει πολλές φορές, πως όλο αυτό που της συμβαίνει, πολύ απλά δεν το πιστεύει ! Και δεν το πιστεύει, γιατί δεν περίμενε η αγάπη του κόσμου να είναι τόσο μεγάλη για ΄κείνη που να την φτάσει μέχρι τον τελικό. Γι ΄αυτό και λέει χαρακτηριστικά όταν την ρωτούν φίλοι και γνωστοί, πως για εκείνη το “Just” ήταν ένα… γκαλοπ – αγάπης !

Απ ΄ότι έμαθα δε, κατά την διάρκεια των ημιτελικών του σόου του Mega, η Μαρία είχε ένα κρυφό όπλο, το οποίο και χρησιμοποίησε και έτσι κατάφερε να μας κλείσει τελικά ραντεβού και γι ΄αυτή την Megaλη Κυριακή του “Just” ! Ποιο ήταν το όπλο εκείνο που έφερε την Μαρία και τον Χρήστο στον τελικό ; Το τραγούδι του δεύτερου “Κακομαθημένο” ,το οποίο λέει πιστεύει η Μαρία πως ήταν το μεγάλο τους γούρι. Ναι, πιστεύει ακράδαντα πως η κοινή της ερμηνεία με τον Χρήστο στο “Κακομαθημένο” τους έφερε γούρι και τους οδήγησε στον τελικό.

Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως ο Χρήστος στο βίντεο-κλιπ που γύρισε για το συγκεκριμένο κομμάτι της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, είχε για πρωταγωνίστρια την Μαρία Μπεκατώρου !

Οσο για το τι γίνεται με τον τελικό; Οι φαν λέει της Μαρίας συσπειρώνονται για να της χαρίσουν την… κούπα την Κυριακή ! Μετά από τόσο κόπο, της αξίζει, λένε !

Βέβαια, ο αντίπαλος Παναγιώτης Πετράκης, με την Ελένη Φουρέιρα δίπλα του, είναι κάτι παραπάνω απο ισχυρός, οπότε κάτι μου λέει πως ο τελικός της Κυριακής θα είναι ένα Megaλο ντέρμπι !

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More