Η Αννίτα πάει όντως Alpha ;

Μεγάλο… “μπατακλάν” έγινε όλο το Σαββατοκύριακο μετά το άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του “Zappit” πως η Αννίτα Πάνια αποφάσισε να το τολμήσει και να κάνει την… ηρωική της αποχώρηση από το Alter, αφού όπως υποστηρίζει και η ίδια, οι πάντες στην εκπομπή της ήταν απλήρωτοι από τον περασμένο Απρίλιο, γεγονός το οποίο είχε λέει είχε “ξενερώσει” απίστευτα την ξανθιά παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Αννίτα δεν αποχώρησε απλώς από το Alter, αλλά αποφάσισε να πει και στο κανάλι του Περιστερίου, την φράση… “θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου”, μιας και έστειλε μέχρι και εξώδικο στους Alterικούς, στην προσπάθειά της να απαγορεύσει την μετάδοση των εκπομπών της σε επανάληψη.

Οπως ίσως φαντάζεστε, απο το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι και αυτή την στιγμή που μιλάμε, τα σενάρια που κυκλοφορούν για την επόμενη τηλεοπτική μέρα της Αννίτας, είναι πολλά. Το επικρατέστερο, είναι βέβαια το σενάριο εκείνο που την θέλει να βρίσκεται στο κατώφλι του Alpha.

Ως γνωστόν, “η κυρία “Παρατράγουδα”…” έχει στενές, στενότατες φιλικές σχέσεις τόσο με την Ρούλα Κορομηλά, όσο και με τον ισχυρό άνδρα του Alpha, κ. Δημήτρη Κοντομηνά, οπότε αρκετές φορές μέχρι τώρα έχει επιχειρηθεί αυτό το… τηλε-συνοικέσιο, αλλά εντέλει ποτέ δεν μας είχε προκύψει, μιας και η Αννίτα εδώ και περίπου μία δεκαετία, δήλωνε απόλυτα ευχαριστημένη με την συνεργασία της με το Alter (όλα αυτά βέβαια πριν ξεκινήσει το τσουνάμι των οικονομικών προβλημάτων στο κανάλι…) και προτιμούσε να μένει πιστή στο… σιγουράκι της, απο το να αναζητήσει χωρίς λόγο την τηλεοπτική της τύχη σε άλλα μονοπάτια.

Ετσι, λοιπόν, θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Alpha προς το πρόσωπό της, όπως επίσης και η μεταγραφή της… Μάλιστα, αυτές τις ημέρες ακούστηκε πως έχει βρεθεί (εκτός των δικών της εκπομπών φυσικά…) και το πρότζεκτ που προορίζεται για την Αννίτα και αυτό δεν είναι άλλο από το τηλεπαιχνίδι – σόου, “I love my country” ! Μήπως ,όμως, βιαζόμαστε κομματάκι ;

Το δικό μου ρεπορτάζ λέει, πως όντως υπάρχει προσέγγιση του Alpha προς την Αννίτα, πως όντως οι συζητήσεις του περασμένου καλοκαιριού που έμειναν στην μέση και δεν καρποφόρησαν ,έχουν αναζωπυρωθεί ,όμως, αυτό δεν πάει να πει, πως η Αννίτα θα πάει Alpha τώρα !

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αννίτα σε πρώτη φάση σκέφτεται να πάει… σπίτι της, προκειμένου να κάτσει, να σκεφτεί και να ανασυγκροτήσει τις τηλεοπτικές της δυνάμεις, μιας και στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, – απ ΄ότι φέρεται να λέει σε στενούς της φίλους και συνεργάτες – , δεν είναι το καλύτερό της να κάνει ένα νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα.

Οσο για το πολυσυζητημένο πρότζεκτ του Alpha , “I love my country” , το οποίο υποτίθεται πως αναζητά επειγόντως παρουσιάστρια, για την ώρα πρέπει να σας πω, πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα… Και δεν τίθεται τέτοιο θέμα, γιατί δεν πρόκειται να το δούμε να βγαίνει φέτος στον αέρα. Ο προυπολογισμός του καναλιού της Κάντζας δεν το… σηκώνει και έχει αποφασιστεί απο πριν τα Χριστούγεννα, πως μπαίνει στο συρτάρι για του χρόνου.

Κατά τα άλλα ; Σύμφωνα με ρεπορτάζ και του “Zappit”, στο κανάλι του Μπουρναζίου αφήνουν να εννοηθεί ότι η αποχώρηση της παρουσιάστριας την δεδομένη χρονική στιγμή, κρύβει άλλες προθέσεις…

Της καταλογίζουν το ότι δεν περίμενε τις ανακατατάξεις στο σταθμό -οι οποίες θα γίνουν σύντομα και επισήμως- μετά τις οποίες, θα υπήρχαν πιθανότητες να ρυθμιστούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών.

Λένε, πως η Αννίτα Πάνια προσπάθησε να προλάβει τις εξελίξεις, επειδή έχει συμφωνήσει ήδη με την Ρούλα Κορομηλά, να πάρει μεταγραφή για τον Alpha !

Τέλος, οι του καναλιού του Περιστερίου, λέγεται πως ήδη έχουν έρθει σε επαφές με τον Φίλιππο Καμπούρη, προκειμένου να αναλάβει να γεμίσει τις …τρύπες που έχει αφήσει πίσω της η αποχώρηση της Αννίτας στο πρόγραμμα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε, πως μέσα σε όλο αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργείται στο Alter, έρχεται να προστεθεί κι ένα τρέιλερ από το οποίο… απουσιάζουν οι παρουσιάστριες των μεσημεριανών εκπομπών, γεγονός που σκορπά πανικό στους συντελεστές τους !

Και αυτό γιατί ; Γιατί όσο περνά ο καιρός, όλο και συζητιέται πιο έντονα, πως τα μεγάλα κεφάλια του καναλιού, επιθυμούν και σκέφτονται να του δώσουν έναν… εντελώς ενημερωτικό χαρακτήρα !

Read More

And More