Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του “Big Brother” ;

Ουυυυφ, ανάσανα ! Ναι, αυτή είναι η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό απο την στιγμή που έπεσε η αυλαία του “Big Brother” ! Ουυυυφ, ανάσανα… Επιτέλους το τραγικό – απ ΄όλες τις απόψεις – ριάλιτι εγκλεισμού του Alpha που γύρισε φέτος την τηλεόρασή μας πίσω δέκα και πλέον χρόνια, ολοκλήρωσε απόψε την πορεία του και έτσι απαλλαχθήκαμε απο την τηλεοπτική του παρουσία. Αν το σκεφτείτε, δεν είναι λίγο αυτό…

Συγνώμη, αλλά πλέον είναι ελάχιστες οι ανοχές μου απέναντι σε προγράμματα που μεταμορφώνουν λίγο-πολύ τους παίκτες σε… πειραματόζωα – κι ας γνωρίζουν οι ίδιοι πολύ καλά τι κάνουν όταν δηλώνουν συμμετοχή – και κάνουν παιχνίδι πάνω απ ΄όλα με τις ψυχικές αντοχές τους και τα ψυχολογικά όριά τους.

Συγνώμη, αλλά πλέον είναι ελάχιστες οι ανοχές μου απέναντι σε προγράμματα που αποτελούν τον ύμνο του συνδρόμου της κλειδαρότρυπας και προσπαθούν να αναγάγουν το… μπανιστήρι σε εθνικό, τηλεοπτικό σπορ ! Θα μου πείτε μόνο το “Big Brother” λειτουργεί έτσι ; Μόνο το “Big Brother” σε ενοχλεί ; Σαφέστατα και όχι, γι ΄αυτό και χαίρομαι απίστευτα που τελείωσε, γιατί έχω να αντιμετωπίσω από αύριο, ένα λιγότερο χυδαίο και μιζεριάρικο, τρας – πρόγραμμα στον γυάλινο κόσμο της μικρής μου οθόνης.

Κατά τα άλλα; Ετσι για την τηλεοπτική ιστορία να σας πω, πως παρακολουθήσαμε έναν τελικό χωρίς εκπλήξεις, μιας και το έπαθλο εννοείται πως το κέρδισε το φαβορί του παιχνιδιού, ο Γιάννης Φουκάκης. Βλέπετε, το Κρητικό του ταμπεραμέντο έφτασε στο σημείο να του χαρίσει μέχρι και τα 170.000 ευρώ, βγάζοντας νοκ-άουτ σχεδόν με μία μόνο κίνηση όλους του τους αντιπάλους !

Παρόλα αυτά και ο…δεύτερος Αντώνης δεν έφυγε απο το παιχνίδι με άδεια χέρια, μιας και ο κόσμος τον ψήφισε και ήταν τελικά ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο, το οποίο εκτός απο τα χρήματα, δινόταν επίσης δώρο.

Read More

And More