Τι… πουλιά έπιασε ο τελικός του “X” στους πίνακες τηλεθέασης ;

Η αυλαία του “X-Factor” έπεσε και αν κρίνουμε από πλευράς τηλεθέασης, μάλλον αυτός ο τελικός ήταν ένας τελικός που μπορεί από την μία να μην πέρασε ακριβώς στο… ντούκου, από την άλλη πλευρά ,όμως, δεν… τρέλανε και κόσμο ! Με άλλα λόγια ; Ηταν ένας… χλιαρός τελικός και μοιραία είχε και εντελώς χλιαρές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Αυτά ξέρετε, πάνε… πακέτο !

Επιδόσεις τις οποίες θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει μέχρι και…τραγικές αν σκεφτεί πως ήταν επιδόσεις ενός μεγάλου, πανάκριβου τελικού, κατά την διάρκεια του οποίου υποτίθεται πως το σασπένς και το ενδιαφέρον του κόσμου για το ποιος είναι ο νικητής, έφτανε στο αποκορύφωμα !

Ομως, για να μην τους πικράνω εντελώς εκεί στο Μαρούσι, άντε ας μην χαρακτηρίσω τις επιδόσεις του τελικού, τραγικές, ας τις χαρακτηρίσω… χλιαρές ,όπως σας είπα και στην αρχή. Είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω…

Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τηλεθέασης το “X-Factor – Final” έφτασε σε ποσοστό μέχρι και 30,2% στο σύνολο και στα νεανικά κοινά 32,9% ! Γι ΄αυτό σας λέω, κλάψε μάνα κλάψε με, την νύχτα με φεγγάρι… Αλλωστε, έτσι κι αλλιώς, αυτό το τρίτο “X-Factor” πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία σαν το πιο αδιάφορο “Χ”, γενικότερα !

Read More

And More