Θα έχει… συμπαρουσιάστρια η Ευγενία στην εκπομπή για το “Dancing” ; Η Ερρικα μπαίνει στην κριτική επιτροπή του σόου ;

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πια οι προετοιμασίες για το “Dancing with the stars 2” ,αφού το σόου θα βγει στον αέρα στα μέσα Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 13 του μήνα και όπως καταλαβαίνετε οι… μηχανές δουλεύουν στο φουλ για να είναι τα πάντα έτοιμα…

Μάλιστα, χθες έγιναν και τα γυρίσματα για το σχετικό τρέιλερ που θα αρχίσει να παίζει στους δέκτες μας τις επόμενες μέρες ,διαφημίζοντας το σόου. Για την ακρίβεια μάλιστα, τα τρέιλερ που γυρίστηκαν ήταν δύο, αφού θα δούμε ένα σποτάκι για το “Dancing” και την κριτική επιτροπή και ένα σποτάκι αποκλειστικά και μόνο με την Ζέτα Μακρυπούλια ! Ζέτα είναι αυτή… Δεν αξίζει ένα σποτάκι μόνη της ;

Ετσι, λοιπόν, τώρα που οι προετοιμασίες για το “Dancing” βρίσκονται στην… κορύφωσή τους, μας προέκυψαν και… ειδήσεις – βόμβα ,όπως θα έλεγαν και στα κανάλια ! Ειδήσεις οι οποίες να μου το θυμηθείτε θα σχολιαστούν με τρέλα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η πρώτη είδηση – βόμβα ,έχει να κάνει με την Ευγενία Μανωλίδου ! Αν νομίζετε πως η Ευγενία θα αναλάβει την παρουσίαση της πολυσυζητημένης εκπομπής , “Dancing with the stars, daily” , μόνη της, απατάσθε ! Η Ευγενία θα έχει συμπαρουσιάστρια… Ντόιιιιινγκ !

Ναι. η γνωστή tv persona θα βρίσκεται καθημερινά στον αέρα παρουσιάζοντας την εκπομπή πρόμο του Κυριακάτικου σόου, έχοντας στο πλευρό της την Γκαλένα Βελίκοβα ! Η χορογράφος που γνωρίσαμε πολύ καλά πέρσι μέσα απο το εν ΄λόγω σόου εγκαταλείπει την καρέκλα της στην κριτική επιτροπή και εντάσσεται στην καθημερινή, απογευματινή εκπομπή των Αντεννικών.

Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του καναλιού, αποφάσισαν πως για να μπορεί να υπάρχει κριτική τόσο για τις Κυριακάτικες εμφανίσεις των ζευγαριών, όσο και για το πως προχωρούν οι πρόβες, έπρεπε στο πλατό να υπάρχει σταθερά κάποιος επαγγελματίας χορογράφος. Κάπως έτσι κατέληξαν στην Γκαλένα !

Τι ; Αν τρελαίνει αυτή εξέλιξη την Ευγενία ; Μάλλον όχι, αλλά δεν έχει καμία σημασία… Είναι σίγουρο πως θα προτιμούσε να είναι η μοναδική γυναικεία παρουσία στην εκπομπή. Απο την άλλη βέβαια, η Ευγενία εξακολουθεί να θεωρείται βασική παρουσιάστρια της εκπομπής και η Γκαλένα να έχει δίπλα της αποκλειστικά και μόνο συμβουλευτική παρουσία, όμως, ξέρετε πως είναι αυτοί οι τηλεοπτικοί συνδυασμοί και τι αμηχανίες και λεπτές ισορροπίες μπορεί να κρύβουν απο πίσω !
Ε, ρε γλέντια…

Οσο δε για το πως θα καλυφθεί το κενό που δημιουργείται στην κριτική επιτροπή του σόου ; Εδώ έρχεται η δεύτερη είδηση – βόμβα… Ποια είναι αυτή ; Στην κριτική επιτροπή θα δούμε να κάθετε την Ερρικα Πρεζεράκου ! Ναι, ναι μάλιστα, η περσινή θριαμβεύτρια του σόου θα κάτσει δίπλα στους : Κωστάλα, Λάτσιο και Ευαγγελινό.

Αλλωστε, η Ερρκα ήταν ένα πρόσωπο με το οποίο απο πέρσι ήθελε ο ΑΝΤ1 να ξανά συνεργαστεί ,αφού την πιστεύουν τηλεοπτικά και θεωρούν πως έχει την τηλεοπτική λάμψη που χρειάζεται για να επενδύσουν πάνω της !

Read More

And More