“Κλινική περίπτωση” ο Γιάννης Μπέζος για το Mega !

“Από Μάρτη καλοκαίρι και απο Αυγουστο χειμώνα…” Ετσι, δεν λέει η γνωστή παροιμία; Ε, τι κι αν η φετινή χρονιά δεν έχει ρίξει ακόμα αυλαία; Στο Mega ήδη έχουν αρχίσει να τρέχουν για το τηλεοπτικό μενού που σιγά – σιγά ξεκινούν να ετοιμάζουν και θα μας σερβίρουν παραδοσιακά από Οκτώβρη.

Ενα μενού πτωχό μεν, λόγω κρίσης, γευστικό δε – απ ΄ότι λένε – αφού δεν θέλουν λέει ούτε τον πήχη της ποιότητας να ρίξουν, ούτε τους τηλεθεατές που θα εμπιστευτούν το Mega για να διασκεδάσουν, να απογοητεύσουν. Ετσι, λοιπόν, μία από τις σειρές που θα βρίσκεται του χρόνου στο Μεγάλο Κανάλι, είναι και η πολυσυζητημένη σειρά , “Dr.Martin”, με την οποία ουσιαστικά ο Γιάννης Μπέζος δεν επιστρέφει μόνο στο Mega, αλλά ανοίγει ξανά και την πόρτα της τηλεόρασης, μετά απο δύο σχεδόν χρόνια απουσίας.

Ο χαρισματικός ερμηνευτής επιτέλους θα βρίσκεται ξανά στους δέκτες μας και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονες δόσεις γέλιου, αυτή την φορά υποδυόμενος έναν γιατρό. Το κόνσεπτ της συγκεκριμένης σεράς, βασίζεται σε σειρά εισαγωγής και συγκεκριμένα στην αγγλική σειρά , “Dr. Martin”, η οποία στο εξωτερικό σημείωσε τρελή επιτυχία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις των Megaλικών, η σειρά δεν αποκλείεται να βγει στον αέρα με τον τίτλο , “Κλινική Περίπτωση”, ενώ τα πρώτα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου. Ετσι, αυτή την εποχή έχει ξεκινήσει το ρεπεράζ, δηλαδή, η αναζήτηση των κατάλληλων χώρων όπου και θα πραγματοποιηθούν αργότερα τα γυρίσματα.

Βλέπετε, η σειρά δεν θα γυρστεί σε πλατό, αλλά σε φυσικούς χώρους και εκτός απο την Αθήνα ένα κομμάτι των γυρισμάτων απ ΄ότι ακούγεται θα λάβει χώρα και στην Καρδαμύλη.

Στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατήσει η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ αυτή την εποχή το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους : Τάσο Νούσια, Γιάννη Καπετάνιο, Γιώργο Δάμπαση, Ζωή Ρηγοπούλου και Γιάννα Παπαγεωργίου, προκειμένου να συμπληρωθεί και όλο το υπόλοιπο καστ.

Τέλος, στην σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Ανδρέας Μορφονιός, χρόνια στενός και πιστός συνεργάτης του Γιάννη Μπέζου !

ΥΓ : Και επειδή λατρεύω Γιάννη Μπέζο και όσες φορές κι αν δω τις σειρές που έχει κάνει κατά καιρούς ποτέ δεν τις βαριέμαι – και μάλλον το ίδιο ισχύει και για εσάς… – να σας πω, πως από την Πέμπτη εντάσσει το Mega στο πρόγραμμά του και πάλι το “Ευτυχισμένοι Μαζί”, μία σειρά απίστευτης γλύκας και με φοβερό χιούμορ ! Πραγματικά ότι καλύτερο μπορείς να δεις σε μία μέρα – όπως η Πέμπτη – που βασιλεύουν στην μικρή μας οθόνη, τα ριάλιτι της συμφοράς !

Read More

And More