Πρεμιέρα… “Χωρίς Ορια” απόψε στον ΑΝΤ1 !

Μια σύγκρουση “Χωρίς Ορια” ξεκινά στον ΑΝΤ1 από σήμερα και κάθε Παρασκευή στις 9 το βράδυ. Μετά τον κινηματογράφο και τις ταινίες «I love Karditsa» και «Στο ξέσπασμα του φεγγαριού», ο Στράτος Μαρκίδης επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα δυνατό ερωτικό δράμα σε σενάριο της Υβόννης Μεταξάκη.
Ένας ισχυρός άνδρας πεθαίνει αφήνοντας πίσω του δύο διαδόχους: δυο αδέλφια που μέχρι τώρα αγνοούσαν ο ένας την ύπαρξη του άλλου. Ο γιος του, Ρήγας (Τάσος Νούσιας), πληροφορείται μετά την κηδεία ότι υπάρχει ένα νόθο παιδί, ο Αλέξανδρος (Άλκης Κούρκουλος), από ένα νεανικό έρωτα του πατέρα του με τη Μυρτώ (Νόνη Ιωαννίδου). Ο Αλέξανδρος έχει τρομερή αδυναμία στην μητέρα του, έχει πάθος με τις γρήγορες μηχανές και με τις όμορφες γυναίκες. Ο Ρήγας από την άλλη, είναι γεννημένος ηγέτης και νικητής. Μόνη του αδυναμία η γυναίκα του, η όμορφη Ζωή (Τέτα Σαββάτη).
Δύο εξίσου δυναμικοί χαρακτήρες έρχονται αντιμέτωποι διεκδικώντας με μανία αυτό που ο καθένας πιστεύει ότι του ανήκει δικαιωματικά. Ο ένας απαιτεί να κρατήσει αυτά που θεωρούσε δεδομένα σε όλη του τη ζωή. Ο άλλος είναι αποφασισμένος να αποκτήσει όσα άδικα στερήθηκε… Θα πολεμήσουν χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, για να πετύχουν το σκοπό τους. Δεν θα διστάσουν να καταστρέψουν ό,τι σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Κι όταν στο δρόμο τους βρεθεί η ίδια γυναίκα, ο έρωτας θα τους οδηγήσει σε μία σύγκρουση «Χωρίς όρια»…
Ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης, περιγράφει τη σειρά σαν «μία αναβίωση του μύθου του Κάιν και του Άβελ». Τα γυρίσματα τη σειράς έγιναν στο Λονδίνο, στη Μυτιλήνη, στην Αττική και σε ένα ιδιωτικό νησί του Σαρωνικού.
Μια αγάπη, μια φιλία, μια κόντρα κι ένα πάθος ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έρχονται να μας παρασύρουν την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, στον ΑΝΤ1.
Παίζουν : Άλκις Κούρκουλος, Τάσος Νούσιας, Τέτα Σαββάτη, Μελίνα Μποτέλη, Φίλιππος Σοφιανός, Νόνη Ιωαννίδου, Τόνυ Δημητρίου, Ρεγγίνα Παντελίδη, Ειρήνη Μπαλτά, Κώστας Κρομμύδας, Μάριος Ιορδάνου, Γιάννης Καρατζογιάννης, Γιώργος Σίσκος, Ανατολή Αθανασιάδου, Ορέστης Τρίκας, Σοφία Καζατζιάν, Δημήτρης Γάλλος, Γιώργος Ρήγας, Γεννάδιος Πάτσης, Δέσποινα Πογκά, Αργυρώ Μίχα, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Χάρης Χαραλάμπους, Γεράσιμος Κικλής, Αναστάσιος Κολοβός, Νεκταρία Γιαννουδάκη

Read More

And More