Το παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο παρακολουθεί “παγωμένο” τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία !

Με “κομμένη την ανάσα” παρακολουθούν τις τελευταίες ώρες όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, τον φονικό σεισμό που χτύπησε στις 8.00 ώρα Ελλάδος την Ιαπωνία ! Ενας σεισμός τρομακτικής διάρκειας και έντασης, ο οποίος έφτασε τα 8,9 ρίχτερ, με αποτέλεσμα να προκληθεί τσουνάμι ύψους μέχρι και 10 μέτρων το οποίο πνίγει τα πάντα αυτή την στιγμή στο πέρασμά του.

Ενα τσουνάμι , το οποίο οι ειδικοί εκτιμούν πως μπορεί να φτάσει μέχρι τις ακτές της Ρωσίας, ακόμα και μέχρι λέει την Αμερική, γεγονός που έχει συμάνει συναγερμό στις μισές περιοχές του πλανήτη ! Οπως είναι φυσικό το γεγονός καλύπτεται από όλες τις τηλεοράσεις σε όλες τις γωνιές της γης.

Ο φονικός σεισμός ,λοιπόν, της Ιαπωνίας και η βιβλική καταστροφή που έχει προκαλέσει, έγινε η αιτία, για να διακοπεί και η ροή του κανονικού προγράμματος μέχρι και των… εγχώριων, πρωινών δημοσιογραφικών εκπομπών (αν και υπήρξαν και εξαιρέσεις, αλλά αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει καμία απολύτως σημασία, γιατί απλούστατα οι τηλεθεατές βγάζουν τα συμπεράσματά τους…) .

Και μάλιστα; Εκτός απο τις εκπομπές της ενημέρωσης με το θέμα του σεισμού της Ιαπωνίας, ξεκίνησαν και τα πρωινάδικα. Από το “Πρωινό Μou” και το “10 με 1 μαζί”, μέχρι και ο “Καφές με την Ελένη”. Εννοείται δε, πως αν δεν θέλετε να είσαστε στον δικό σας ψυχαγωγικό κόσμο αυτό το συγκεκριμένο, τόσο συγκλονιστικό πρωινό, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγόρια του ΑΝΤ1, τα οποία η αλήθεια είναι, πως στην κάλυψη των δημοσιογραφικών γεγονότων κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτή την στιγμή – σύμφωνα με την δική μου ταπεινή γνώμη – παρουσιάζουν την πιο ενδιαφέρουσα εκπομπή, με όλες τις εξελίξεις να τρέχουν στην άλλη μεριά του πλανήτη…

Read More

And More