Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στην εκπομπή της Ευγενίας και το… dead – line των Αντεννικών !

Η φυγή του σκηνοθέτη Κώστα Βορίδη από την καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1, “Dancing with the stars, daily”, είναι μόνο η αρχή για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου. Ο Κώστας Βορίδης ,λοιπόν, αποχώρησε από το “Daily”, φροντίζοντας να διευκρινίσει πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με την παρουσιάστρια και πως ο καθημερινός φόρτος εργασίας ,είναι ουσιαστικά ο λόγος που τον έκανε να αποχωρήσει. Βλέπετε, ο γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται και κάθε Κυριακή στο κοντρόλ του “Dancing”, οπότε επτά μέρες την εβδομάδα, έπρεπε να βρίσκεται στα τηλεοπτικά πλατό.

Ναι, ο Κώστας Βορίδης αφού προσπάθησε να μας πείσει όλους πως δεν τράπηκε σε… άτακτη φυγή προκειμένου να αποφύγει την… εντατική συνεργαρία με την Ευγενία Μανωλίδου ,έδωσε την σκηνοθετική σκυτάλη στον Θάνο Γκομόζια, ο οποίος ,ήδη, απο χθες ανέλαβε καθήκοντα.

Μάλιστα, απ ΄ότι έμαθα, η άφιξη αυτή του Θάνου ενθουσίασε τα μάλλα την Ευγενία, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του και στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και τον γνωρίζει καλά.

Οσο τώρα για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή ; Σαρωτικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές, αν τα νούμερα δεν πάρουν την ανηφόρα στους πίνακες τηλεθέασης. Αρχικά το σχέδιο λέει (κάτι για το οποίο άλλωστε σας είχα γράψει και προ ημερών…) πως η εκπομπή θα επιχειρηθεί να γίνει πιο life-style με… αποχρώσεις gossip, μπας και καταφέρει και τσιγκλίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ενώ στην συνέχεια δεν είναι κρυφό πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια μέχρι και η αρχισυνταξία, ή αν δεν αλλάξει χέρια, να υπάρξει κάποια άφιξη προσώπου που να αναλάβει εξ ΄ολοκλήρου τον συντονισμό και την επιμέλεια της εκπομπής.

Ενα πρόσωπο το οποίο θα έρθει και θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με το “Dancing Daily”, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι λίγοι εκεινοι που πιστεύουν στο Μαρούσι πως η εκπομπή δεν τα πηγαίνει καλά, απο την στιγμή που έχει ακριβώς το ίδιο ανθρώπινο δυναμικό με το “Dancing” της Κυριακής, οπότε δεν υπάρχει μοιραία και η πολυτέλεια του χρόνου, για να προετοιμάζεται σωστά και το ίδιο… πετυχημένα και εμπνευσμένα και το “Daily” όπως το Κυριακάτικο live !

Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα στην τηλεόραση και αυτή η εποχή δεν είναι εποχή για… σπατάλες και… γενναιοδωρίες , σίγουρα οι Αντεννικοί σχεδιάζουν να υποστηρίξουν την επιλογή τους ,δηλαδή, την Ευγενία Μανωλίδου και να της δώσουν τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι να στρώσει κάπως η κατάσταση και να ομαλοποιηθεί, όμως, αν δεν υπάρξουν δείγματα ανάκαμψης, τότε θα προχωρήσουν σε πιο επίπονες και δραστικές αποφάσεις, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με το κόψιμο της εκπομπής.

Καλά πληροφορημένες πηγές δε, δεν δίστασαν να αποκαλύψουν στο “T-Life”, πως το… dead-line της Ευγενίας και του “Dancing Daily”, τοποθετείται χρονικά, κάπου εκεί γύρω στο Πάσχα ! Ναι, αν η Ευγενία δεν έχει πάρει τα πάνω της στους πίνακες της AGB, θα ζήσει κι εκείνη την δική της τηλεοπτική εβδομάδα των Παθών, η οποία στο τέλος της θα την οδηγήσει στην… σταύρωση και όχι στην… ανάσταση, αλλά στον καναπέ του σπιτιού της.

Με άλλα λόγια, μέχρι το Πάσχα έχει το περιθώριο να αποδείξει στους Αντεννικούς η Ευγενία το τι αξίζει τηλεοπτικά και το ποια μπορεί να είναι η δυναμική της κρατώντας τον ρόλο της… βασικής παρουσιάστριας. Εναν ρόλο που πολλοί είναι η αλήθεια πως… πόθησαν κατά καιρούς, λίγοι ,όμως, κατάφεραν να κρατήσουν με επιτυχία… Γιατί η μαύρη αλήθεια είναι, πως για να τα καταφέρεις να πρωταγωνιστήσεις στο τηλεοπτικό προσκήνιο με διάρκεια και επιτυχία, πρέπει να το αξίζεις και να το έχεις το τηλεοπτικό χάρισμα κι ας μην αρέσεις σε όλους !

Read More

And More