Σίσσυ Φειδά : “Δεν έχω κανένα θέμα με την κ. Σκορδά” Εκείνη μου επιτίθεται”!

Μία κόντρα με… άρωμα γυναίκας έχει ξεσπάσει από πέρσι στον τηλεοπτικό χώρο. Μία κόντρα η οποία έχει για πρωταγωνίστριες την Φαίη Σκορδά από την μία και την Σίσσυ Φειδά από την άλλη.

Μία κόντρα η οποία ξεκίνησε τον προηγούμενο χειμώνα, όταν ζητήθηκε από την νεόκοπη παρουσιάστρια του Alpha να κάνει μία δηλωση στην κάμερα του “Πολυ Μπλα-Μπλα” και στην Φαίη Σκορδά και εκείνη αρνήθηκε. Και αρνήθηκε μάλιστα, με τρόπο άκρως ειρωνικό όπως ισχυρίστηκαν πολλοί.

Ε, αυτή η τηλε-παρεξήγηση έγινε και η αιτία για να γεννηθεί μία φοβερή κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες, μιας και έκτοτε η Φαίη Σκορδά δεν χάνει την ευκαιρία να… “στολίζει” την Σίσσυ Φειδά μέσα από τις εκπομπές της, και μάλιστα χωρίς… γάντι !

Ετσι, σήμερα που η Σίσσυ Φειδά ήταν καλεσμένη στο “Μες την καλή χαρά” ,ρωτήθηκε γι ΄αυτή την κόντρα και να τι απάντησε :

“Έχουν αρχίσει οι δημοσιογράφοι και με ρωτάνε αν υπάρχει κάποιο θέμα με την κυρία Σκορδά. Η απάντησή μου λοιπόν είναι ότι όχι, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με την κυρία Σκορδά. Εκείνη μου επιτίθεται…. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Όταν γίνονται σχόλια κατ’ εξακολούθηση, αυτό τι είναι; Το τι γίνεται ή το τι αισθάνομαι;” είπε στην Ναταλία Γερμανού και συνέχισε :

“Πέρσι σχολίαζε την εμφάνισή μου” , πρόσθεσε η Σίσσυ Φειδά και εξήγησε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος από την περσινή εκπομπή της Φαίης στο Alter, είχε πάει να της κάνει δήλωση. Τότε, όπως είπε η Σίσσυ Φειδά, ο δημοσιογράφος καθυστέρησε να φτάσει και η δήλωση δεν έγινε, για να καταλήξει : “Τα σχόλια συνεχίζονται και φέτος αλλά εντάξει, δεν έχω κάτι μαζί της”…

Read More

And More