Ο Γ. Λάτσιος αποκάλυψε στον Θέμο, το αν θα πιει τελικά… “Καφέ με την Ελένη”, μίλησε για τον χωρισμό τους, για τα πρόσωπα του ΑΝΤ1 και όχι μόνο !

Λαλίστατος ήταν χθες το βράδυ ο Γιάννης Λάτσιος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, με αποτέλεσμα να τα πει… “Ολα” ! Βλέπετε, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου, απάντησε χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος σε ότι κι αν ρωτήθηκε, με αποτέλεσμα να βγουν πολλές ειδήσεις μέσα από αυτή την νέα του παρουσία στην μεταμεσονύχτια, σατιρική εκπομπή του καναλιού.

Και επειδή χθες είχα τις… αυπνίες μου, σημείωσα ότι πιο… πικάντικο ακούστηκε και σας το μεταφέρω πουρνό-πουρνό, έτσι για να είσαστε από νωρίς καλά διαβασμένοι, γιατί κάτι μου λέει πως δεν αντέξατε και παραδοθήκατε στην αγκαλιά του Μορφέα !

Η συζήτηση φυσικά και ξεκίνησε από την οικονομική κρίση που ταλανίζει και την ελληνική τηλεόραση, όπου ο Γιάννης Λάτσιος εμμέσως πλην σαφώς μας είπε, ότι τα… χειρότερα έρχονται :

“Η κύρια πηγή των φετινών αναταραχών στην τηλεόραση, είναι η οικονομική κρίση. Διανύουμε πολύ δύσκολες εποχές και πρέπει όλοι μας να συμμαζέψουμε τα έσοδά της, πράγμα επώδυνο, αλλά πρέπει να γίνει. Οι χρυσές εποχές της τηλεόρασης πέρασαν και τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα πιο δύσκολα…”

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα αναλάβει τελικά του χρόνου την παρουσίαση μίας καθημερινής, ενιαίας τηλεοπτικής ζώνης, που θα ξεκινά στις 8.00 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 12.00 το μεσημέρι ;

“Δεν έχει τεθεί ποτέ τέτοιο θέμα, ούτε έχει γίνει μία τέτοια πρόταση στον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος θα μείνει στην ενημέρωση και εμείς σαφώς και συζητάμε το τι θα γίνει στην πρωινή ζώνη, αλλά αυτή την στιγμή δεν αφορούν τον Γιώργο Παπαδάκη. Προφανώς και μας απασχολεί η πρωινή ζώνη και το κόστος της , όμως, δεν θα υποχρεώσουμε τον Γιώργο να κάνει καθημερινά πέντε ή έξι ώρες εκπομπή…”

Υπάρχει θέμα ενοποίησης του ΑΝΤ1 με τον Alpha, όπως ακούγεται ;

“Υπάρχει αυτές τις ημέρες αυτή η φιλολογία με τις συγχωνεύσεις των καναλιών, αλλά δεν νομίζω πως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα…”

Ο Γιάννης Λάτσιος συνεχίζει ακάθεκτος στην συνέντευξη και απαντά για ακόμα μία φορά στα σενάρια εκείνα που τον ήθελαν να έχει επιλέξει φέτος την Νάντια Μπουλέ, μόνο και μόνο επειδή είχε σχέση με τον πολύ καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου :

“Οντως τότε που κάναμε την πρόταση στην Νάντια ήταν μαζί με τον Γρηγόρη, όμως, τώρα που στήθηκε το “Dancing”, – όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι – , δεν είναι πια μαζί. Οπως και να ΄χει πάντως, δεν είναι αυτοί λόγοι και δεν μπορείς να λειτουργείς έτσι στην τηλεόραση, με το να επιλέγεις τον φίλο, την φίλη, τον ξάδελφο… Είναι παράλογο να λειτουργείς έτσι και είναι και αστείο να το συζητάμε όλο αυτό…”

Δέχτηκε τελικά όντως πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για να πιουν μαζί… “Καφέ με την Ελένη” στον Alpha ;

“Οχι, δεν θα πάω στην εκπομπή της Ελένης… Ποτέ δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιο θέμα…”

Οσο για το αν έρχονται στιγμές που να αναπολεί τις παλιές, καλές οικογενειακές στιγμές που έζησαν μαζί και το πως είναι η ζωή του μετά από αυτό τον χωρισμό ;

“Δεν αναπολώ ποτέ πράγματα και καταστάσεις… Από χαρακτήρα δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Η ζωή προχωρά και καλό είναι να κοιτάμε μπροστά. Δεν ωφελεί πιστεύω κανέναν να σκέφτεται με αυτό τον τρόπο…”

Αλήθεια, θα τολμούσε να ξανά παντρευτεί ;

“Δεν ξέρω αν θα ξανά έκανα οικογένεια… Και δεν ξέρω επίσης ούτε κι αν ισχύει αυτό που υποστηρίζουν πολλοί, πως μία φορά στην ζωή του αποκτά κανείς οικογένεια… Και να σου πω και κάτι άλλο Θέμο; Ενα τέτοιο θέμα, επίσης δεν… αναγγέλλεται ! Πάντως, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στον ορίζοντα καμία τέτοια σκέψη…”

Τέλος, ο Γιάννης Λάτσιος φρόντισε για ακόμα μία φορά να τονίσει ότι δεν ενοχλείται από την σάτιρα και του “Ράδιο Αρβύλα”, αλλά και του “Ολα”, ενώ εννοείται πως μίλησε και για το “Dancing with the stars” !

Read More

And More