Πανζουρλισμός στο Mega από τους… “μάγειρες από κούνια” !

Οταν αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα εκεί στο Mega την… τζούνιορ έκδοση του “Master Chef”, σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν, πως με το που θα ανακοίνωναν το παιχνίδι και θα ξεκινούσαν να αναζητούν μάγειρες από κούνια, θα γινόταν τέτοιος… πανζουρλισμός !

Τι κι αν το τρέιλερ για το “Master Chef Junior” παίζει δεν παίζει έναν μήνα μέσα από το Mega ; Οι δηλώσεις συμμετοχής που έχουν καταφθάσει στο κανάλι, έχουν ξεπεράσει κάθε αρχική προδσδοκία και κάθε αρχική εκτίμηση ! Ναι,ναι οι μπόμπιρες που έχουν αποφασίσει να αφήσουν τα μπιμπερό και να πιάσουν τις κουτάλες, είναι… χιλιάδες ! Και συγκεκριμένα ; Πάνω από 9.000 είναι σύμφωνα με την πληρφόρηση που έχουμε εδώ στο “TLife”, οι αιτήσεις που έχουν φθάσει στο Μεγάλο Κανάλι, κάνοντας τους ιθύνοντες να τα χάνουν !

Κατά τα άλλα; Κατά τα άλλα όπως σας έχω ξανά πει, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα αρχίσουν από τις αρχές Ιουνίου που θα έχει ολοκληρωθεί η σχολική σεζόν και παρουσιάστρια μάλλον είναι περιττό να σας ξανά πω, πως είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Οσο για την κριτική επιτροπή; Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και έτσι Λαζάρου, Σκαρμούτσος και Λουκάκος ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους !

Ετικέτες

Read More

And More