Το τελευταίο (;) αντίο του Νίκου Χατζηνικολάου στους τηλεθεατές του Alter !

Δραματικές είναι οι ώρες που ζουν από χθες οι άνθρωποι του Alter, αφού απ ΄ότι όλα δείχνουν, το κανάλι δεν θα οδηγηθεί δυστυχώς στην… ανάσταση, με αποτέλεσμα πάνω από 700 εργαζόμενοι να ζήσουν την δική τους επαγγελματική… σταύρωση !

Βλέπετε, το κανάλι βουλιάζει στην μαύρη τρύπα των 500.000.000 εκατομμυρίων ευρώ και… φως στο τούνελ δεν λέει να εμφανιστεί από πουθενά. Οπως σας έγραψα άλλωστε και σε χθεσινή, σχετική ανάρτηση και η τελευταία ελπίδα που υπήρχε μήπως το Alter τα καταφέρει και δεν… ναυαγήσει, χάθηκε μετά το ατελέσφορο ραντεβού που είχε η ιδιοκτησία, με μεγάλο τραπεζικό οργανισμό, ο οποίος δεν ήταν τελικά θετικός στο να χρηματοδοτήσει το κανάλι. Και για να ακριβολογούμε, ζήτησε πίστωση χρόνου για να απαντήσει, αλλά δυστυχώς τα χρονικά περιθώρια πια έχουν εξαντληθεί.

Οπως ανέφερα και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αν μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι δεν έχουν καταβλθεί στους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα τους και το δωρο Πάσχα, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε νέα επίσχεση εργασίας και σε κυλιόμενες απεργίες.

Ετσι, ο Νίκος Χατζηνικολάου, αποφάσισε να πει απόψε το τελευταίο πιθανότατα αντίο στους τηλεθεατές των ειδήσεων του Alter (άλλωστε τόσο σήμερα, όσο και αύριο κανένα δελτίο ειδήσεων και καμία εκπομπή δεν θα βγει στον αέρα απ ΄όλα τα κανάλια, μιας και η Ενωση Τεχνικών έχει κηρύξει νέα 48ωρη απεργία), στέλνοντας τα δικά του μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η νέα αυτή δημόσια τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα ξεκίνησε απο το γεγονός πως λόγω της αδιαθεσίας του Μίκη Θεοδωράκη, το προγραμματισμένο για χθες “Πρόσωπο με πρόσωπο”, δεν βγήκε στον αέρα :

“O Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε αδιαθεσία και για προληπτικούς λόγους έμεινε στο νοσοκομείο. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη στο άμεσο μέλλον”, είπε ο παρουσιαστής στην αποφώνηση του δελτίου ειδήσεων,
και στην συνέχεια έσπευσε να προσθέσει για την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κανάλι :

“Ελπίζω και εύχομαι το ALTER να μείνει όρθιο για να μπορέσουμε να κάνουμε πολλά ακόμα πράγματα…”

Read More

And More