Γιατί θα συναντηθεί η Τατιάνα με τον Ψινάκη και τον Πουνέντη;

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει αύριο το απόγευμα στα παλιά, επαγγελματικά της λημέρια ! Ναι, κι ,όμως, η γνωστή παρουσιάστρια λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 !

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό πέρα για πέρα… Θα αναρωτιέστε φυσικά, τι είναι αυτό που φέρνει την Τατιάνα και πάλι πίσω στον ΑΝΤ1 ! Η Τατιάνα ,λοιπόν, θα βρεθεί στο Μαρούσι, γιατί δέχτηκε μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση… Μία πρόταση – πρόσκληση από έναν πολύ καλό της φίλο, στην οποία δεν μπορούσε να… αντισταθεί !

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν αυτός που έκανε την Τάτι να περάσει και πάλι τις πόρτες του καναλιού του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα του ANΤ1-Radio ! Ε, ναι ,λοιπόν, ο δαιμόνιος μάνατζερ και αναμφισβήτητα μία από τις πιο εκκεντρικές φιγούρες της εγχώριας σόου-μπιζ, υποδέχεται την Τατιάνα στην ραδιοφωνική εκπομπή του.

Ο Ηλίας αύριο από τις 6.00 μέχρι και τις 8.00 το απόγευμα θα βρίσκεται μαζί με την Τατιάνα και έχει σκοπό να την… “ανακρίνει” με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, μέχρι τελικής πτώσεως, προσπαθώντας να την κάνει να μιλήσει για όλους και για όλα ! Θα τα καταφέρει ; Η΄μήπως η Τατιάνα περάσει στην… αντεπίθεση ;

Read More

And More