To “Elatte” ξεκίνησε… Μας άρεσε;

“Elatte”, μας είπαν σήμερα το πρωί για πρώτη φορά η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας. Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του ΑΝΤ1 βγήκε πουρνό-πουρνό στις τηλεοπτικές επάλξεις με ένα μεγάλο χαμόγελο, προσκαλώντας μας να τους κάνουμε συντροφιά όλο το καλοκαίρι, σε αυτό το νέο τηλεοπτικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησαν.

Με ένα ,λοιπόν, μεγάλο χαμόγελο, αλλά και με αρκετή νευρικότητα και αρκετό άγχος – λογικό βλέπετε μιας και μιλάμε για πρεμιέρα – οι δύο παρουσιαστές βρίσκονται από σήμερα στα πρωινά τηλε-χαρακώματα.

“Εlatte να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να περάσουμε τέσσερις ώρες όσο καλύτερα γίντεται” είπε ο Θανάσης Πάτρας στην έναρξη της εκπομπής ενώ η Νάντια Μπουλέ έσπευσε να συμπληρώσει :

“Η καθημερινότητα και η επικαιρότητα όλο αυτό το διάστημα έχει ιδιαιτερότητες. Το γνωρίζουμε όλοι, το ζούμε όλοι και το επόμενο διάστημα θα έχει πολλές εξελίξεις. Από την άλλη όμως, χρειαζόμαστε αυτές τις πινελιές που τη μαυρίλα που επικρατεί και την περίεργη ψυχολογία που έχουμε, θα την κάνουν καλύτερη. Η συντροφιά του “Elatte” θα είναι μαζί σας για να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα και λίγο πιο αισιόδοξα”…

Ο Θανάσης και η Νάντια προσπάθησαν σήμερα να μας προσφέρουν μία φρέσκια, νεανική, δροσερή εκπομπή… Δεν ξέρω αν το κατάφεραν… Σίγουρα το πάλεψαν… Βλέπετε, η τηλεοπτική αμηχανία που επικρατούσε ώρες – ώρες στο πλατό ήταν κάτι παραπάνω από έντονη, όπως εμφανέστατο ήταν το άγχος και των δύο να μας αποδείξουν πως έχουν χαλαρώσει πως έχουν επικοινωνία και χημεία μεταξύ τους και πως γενικότερα είναι…. μία ωραία ατμόσφαιρα. Ομως, για να γίνουν όλα αυτά, θέλει χρόνο, θέλει αρκετό χρόνο και αρκετή προσπάθεια.

Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο κουραστικά σημεία της εκπομπής, εκτός από τα σημεία βεβαίως – βεβαίως που ήταν εντελώς βαρετά και πληκτικά, χωρίς ρυθμό και τηλεοπτικό παλμό, ήταν η ασταμάτητη φλυαρία της Νάντιας, η οποία στην προσπάθειά της να μας αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, όποτε έπαιρνε τον λόγο, ξεχνούσε να βάλει… τελεία !

Αποτέλεσμα; Ο Θανάσης να μην προλαβαίνει συνήθως να ολοκληρώσει την φράση του, ή να… παραφυλάει για το πότε η Νάντια θα έκανε μία μικρή παύση, έτσι ώστε να τα καταφέρει και να μπει στην συζήτηση.

Και επειδή η Νάντια μιλούσε πολύ και είχε πολύ πιο… αγωνιστική παρουσία στον αέρα, μοιραία – όπως καταλαβαίνετε – μονοπωλούσε τις κάμερες και τον χρόνο της εκπομπής με τον Θανάση να μένει πιο πίσω και να προσπαθεί να την ακολουθήσει, τις περισσότερες φορές ανεπιτυχώς.

Σαφέστατα η Νάντια σήμερα προσπάθησε να μετατρέψει την εκπομπή σε one woman show, – δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ατό έγινε συνειδητά ή ασυνείδητα – , παίρνοντας πρώτη τον λόγο, κάνοντας μπαράζ ερωτήσεων στους καλεσμένους χωρίς να αφήνει περιθώρια στην υπόλοιπη ομάδα, δίνοντας όλες τις πάσες για θέματα και βίντεο κ.τ.λ, κ.τ.λ, κ.τ.λ

Με άλλα λόγια; Το κορίτσι μέχρι καπέλα φόρεσε, γυαλιά ηλίου, έβγαλε φωτογραφίες, μας τραγούδησε με την τσίμπλα στο μάτι το… “Φίλα με ακόμα” ! Τι; Αν χόρεψε; Οχι, δεν το έκανε κι αυτό ! Μάλλον το άφησε για την αυριανή ή μεθαυριανή εκπομπή. Μην υπερβάλουμε κιόλας !

Ομως, επειδή μιλάμε για την πρώτη εκπομπή της καλοκαιρινής σεζόν, τι να πω; Ισως, όλο αυτό να έγινε από το άγχος της και στην πορεία να υπάρξουν… “επιδιορθώσεις”. Οπως και να ΄χει ,όμως, αυτή ήταν η σημερινή της εικόνα και η σημερινή αίσθηση που σου άφηνε το ‘Elatte”.

Βέβαια και ο Θανάσης από την δική του πλευρά, ήταν στον κόσμο του. Πραγματικά δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ενώ η Νάντια, τι άλλο να έκανε ; Μιλούσε με πάθος και έκανε δυνατό τηλεοπτικό παιχνίδι, εκείνος ήταν αλλού… Που; Μην με ρωτήσετε, δεν ξέρω ! Επίσης σίγουρα δεν μας άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις το γεγονός ότι η τηλεοπτική παρουσία του, είχε και πολλά… κενά !

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Πως αρκετές ήταν οι φορές που ενώ ξεκινούσε να πει κάτι, στο τέλος δεν ήξερε ακριβώς ή δεν θυμόταν ακριβώς το τι ήθελε να μας πει, με αποτέλεσμα να φαίνεται τηλεοπτικά χαομένος !

Βρε Θανάση μου, για παράδειγμα αυτές τις αναφορές σε πρόσωπα της διεθνούς σοου-μπιζ τι τις θες, όταν δεν γνωρίζεις… ονόματα και διευθύνσεις ; Η΄επίσης μην ξανά ακούσω αυτό το περίφημο… “πως το λένε ;” ! Ασε, βρες πρώτα “πως το λένε” και στην συνέχεια πάρε τον λόγο.

Ναι, ο Θανάσης ήταν όντως ασυντόνιστος και… ξεκούρδιστος, με την Νάντια σε αντίθεση να είναι πολύ καλά… κουρδισμένη και διαβασμένη, όντας συνεχώς σε τηλεοπτική επαγρύπνηση και ετοιμότητα, ενώ ο εκείνος έμοιαζε να έχει μπερδέψει τον… καναπέ του σπιτιού του, όπου… “πως το λένε” μπορεί να υπάρχει μία κατάσταση πιο φλου και πιο στο περίπου, με το πλατό ! Γιατί η παρουσία του Θανάση σήμερα ήταν πολλές φορές στο… περίπου !

Κατά τα άλλα; Ο τηλεοπτικός συνδυασμός τους αν και… λίγος, αναμφισβήτητα λίγος, είναι χαριτωμένος και έχει κάποιες όμορφες πινελιές… Ομως, θέλει πολύ και σκληρή δουλειά για να μας πείσουν με το “Elatte” τους και να μας κάνουν πραγματικά να τους ακολουθήσουμε, όπως επίσης θέλει πολύ και σκληρή δουλειά για να μην τους… καταπιεί στο τέλος, το καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 !

Read More

And More