Λυδία Παπαιωάννου : Μετά το “Just” τι ;

Μπορεί να βρισκόταν μπροστά από τις κάμερες αρκετά χρόνια ,όμως, την νέα και ωραία Λυδία Παπαιωάννου, έμελλε να την γνωρίσει το ευρύ τηλεοπτικό κοινό φέτος, όταν αποφάσισε να πάρει μέρος στο “Just the two of us” και να καθίσει στην κριτική επιτροπή του σόου.

Και αυτό γιατί; Γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή η Λυδία βρισκόταν στο δυναμικό ενός άκρως νεανικού καναλιού. Βρισκόταν στο δυναμικό του “Mad TV” και η εκπομπή που παρουσίαζε, ήταν μουσική, οπότε όπως καταλαβαίνετε, απευθυνόταν σε ένα τηλεοπτικό κοινό, νεαρότερης ηλικίας.

Ομως, η Λυδία κατάφερε να μπει στα σπίτια όλου του κόσμου, λέγοντας “ναι” στο “Just the two of us”. Ενα “ναι” το οποίο έκανε τα φώτα της δημοσιότητας να πέσουν επάνω της και όλα τα κανάλια και τα περιοδικά να ασχοληθούν όλο το χειμώνα μαζί της, τα μάλλα.

Ετσι, τώρα που η σεζόν έφτασε στο τέλος της, το τηλέφωνο της Λυδίας δεν άργησε να χτυπήσει. Οι υπεύθυνοι του “MTV” θέλησαν να την προσεγγίσουν και να της προτείνουν η νέα τηλεοπτική χρονιά να την βρει κάτω από την δική τους στέγη.

Μία πρόταση η οποία άρεσε στην Λυδία και έτσι από Σεπτέμβρη θα την δούμε να παρουσιάζει στο “MTV” την δική της μουσική εκπομπή, χωρίς αυτό να σημαίνει, πως αν της γίνει η πρόταση από το Mega για να συμμετέχει και στο “Just 2”, θα πει “όχι”.

Read More

And More