Αντ. Δρακουλάκη : Ποιος την έκανε να δακρύσει ;

Δύσκολες στιγμές περνά αυτές τις ημέρες η Αντιγόνη Δρακουλάκη. Δύσκολες στιγμές και ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές η γλυκιά ηθοποιός να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της !

Τι έχει γίνει ,όμως, και η Αντιγόνη βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση; Αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα “Μυστικά της Εδέμ”, γεγονός που έχει στοιχίσει ιδιαίτερα σε όλη την παρέα της “Φεγγαρόπετρας”. Και για να ακριβολογώ, το μεγάλο φινάλε στα γυρίσματα της “Εδέμ” γράφεται σήμερα, μόνο που τα γυρίσματα της Αντιγόνης, έχουν ήδη τελειώσει από χθες.

Η πολυαγαπημένη “Νόρα” ,λοιπόν, δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει, πως μετά από τρία ολόκληρα χρόνια και μετά από τόσες ευτυχισμένες στιγμές, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει για πάντα την “Εδέμ” ! Μία σειρά που έμελλε να είναι η μεγάλη ευκαιρία, αλλά και επιττυχία στην καριέρα της. Μία σειρά που έμελλε να της χαρίσει απλόχερα όλα εκείνα τα πράγματα που πιο πριν απλά… ονειρευόταν.

Ετσι, όταν πριν απο λίγες ημέρες όλη η παρέα έδωσε ραντεβού για γύρισμα στην παραλία της “Εδέμ” την νύχτα των Λεοντιδών, προκειμένου να γραφτεί το φινάλε εκεί ακριβώς απ ΄όπου ξεκίνησε η σειρά του Mega, της Ελενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση πριν από τρία χρόνια, η Αντιγόνη δεν μπόρεσε να διατηρήσει την… συναισθηματική της ψυχραιμία. Η συγκίνηση την κυρίευσε και άρχισε να κλαίει… ακατάπαυστα.

“Ναι, είναι αλήθεια… Οντως όλες αυτές τις ημέρες που γράφεται το οριστικό φινάλε της “Εδέμ” είμαι χάλια και είναι αλήθεια πως μετά από το γύρισμα στην παραλία της “Εδέμ”, έκλαιγα ασταμάτητα για δύο ολόκληρες μέρες…” λέει στο “T-Life” η Αντιγόνη Δρακουλάκη και συνεχίζει :

“Για μένα η “Εδέμ” ήταν ένα τεράστιο δώρο… Ηταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί μέχρι τώρα στην επαγγελματική μου πορεία και όπως καταλαβαίνεις μου είναι δύσκολο να την αποχωριστώ. Μου είναι δύσκολο να αποχωριστώ και την “Εδέμ”, αλλά και την “Νόρα” την οποία έχω λατρέψει. Για την ακρίβεια μάλιστα, την “Νόρα” δεν νομίζω πως θα πάψω ποτέ να την κουβαλάω μέσα μου. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που συμμετείχα σε αυτή την δουλειά…”

Read More

And More