Ο Ιωσήφ Μαρινάκης πιάνει την… κουτάλα του και επιστρέφει στην TV !

Φοράει τον σκούφο του chef, παίρνει την κουτάλα του και ετοιμάζεται από τις 12 Σεπτεμβρίου να μας εντυπωσιάσει και με τις μαγειρικές γνώσεις που διαθέτει, μιας και ως γνωστόν ο Ιωσήφ Μαρινάκης πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, είχε ασχοληθεί με την άλλη του μεγάλη αγάπη, την γαστρονομία, για τα… μάτια της οποίας μάλιστα, φρόντισε και να σπουδάσει.

Ο γοητευτικός ηθοποιός θα περάσει όλο τον χειμώνα στο πλευρό της Ντίνας Νικολάου στους “Νηστικούς Πράκτορες” του Star, γι ΄αυτό λάβετε θέσεις, προκειμένου κάθε πρωί να απολαμβάνετε τον Ιωσήφ και μάλιστα με… ποδιά κουζίνας !

Και για του λόγου το αληθές; Πριν απο λίγο έφτασε στα χέρια μας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

“…Ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας με το Star η διεθνούς φήμης σεφ Ντίνα Νικολάου, αλλά υπέγραψε και ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Θα συμπαρουσιάζουν την ωριαία εκπομπή «Νηστικοί Πράκτορες».

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι γνωστός για την αγάπη του στη μαγειρική, διαθέτει και πτυχίο Σχολής Μαγειρικής. Μαζί με τη βραβευμένη Ντίνα Νικολάου υπόσχονται να δώσουν γεύση στη ζωή μας. Μαγειρεύουν οικονομικά, υγιεινά και εύκολα πιάτα που θέλουν λίγο χρόνο και πολύ μεράκι. Συνταγές από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, αλλά και ελληνικές παραδοσιακές. Η εκπομπή ταξιδεύει στην Ελλάδα και συναντά νοικοκυρές στην κουζίνα τους.
Οι συνταγές της εκπομπής θα συνεχίσουν να αναρτώνται στο star.gr.
Οι φανατικές θαυμάστριες του Ιωσήφ Μαρινάκη θα τον βλέπουν κάθε πρωί από την τηλεόραση του Star, αλλά και στο θέατρο «Γκλόρια», όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τους Παύλο Κοντογιαννίδη και Χριστίνα Αλεξανιάν στο κλασικό έργο του Αλέκου Σακελλάριου «Θα σε κάνω βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. (Οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Θανάση Βέγγου, που πρωταγωνιστούσε το 1964 στην ομότιτλη ταινία).
Οι «Νηστικοί Πράκτορες» θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12/9 στις 10:15 και θα προβάλλονται Δευτέρα έως Παρασκευή…”

Read More

And More