Πότε… χρίζεται η Χριστίνα Λαμπίρη παρουσιάστρια ειδήσεων ;

Μετά την επίσημη ανακοίνωση που μας έστειλε προ ημερών το Star και μέσα από την οποία μας γνωστοποίησε πως όντως η Χριστίνα Λαμπίρη γυρίζει σελίδα στην τηλεοπτική της καριέρα και αναλαμβάνει διοικητικά καθήκοντα στο κανάλι, όπως επίσης και την εκφώνηση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του καναλιού για τα δύο από τα τέσσερα Σαββατοκύριακα το μήνα, τα τηλεοπτικά πνεύματα ηρέμισαν !

Ετσι, τώρα έχουν αρχίσει όλοι να αναρωτιούνται για το πότε έχει προγραμματιστεί να γίνει η μεγάλη πρεμιέρα της Χριστίνας Λαμπίρη, από το πόστο πια της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεν του καναλιού.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτάκια μου, η Χριστίνα λέγεται πως θα πάρει το… χρίσμα της παρουσιάστριας ειδήσεων και θα μας πει την πρώτη “καλησπέρα” στις 17 Σεπτεμβρίου.

Με άλλα λόγια; Η Χριστίνα Λαμπίρη θα μας ενημερώσει για τα νέα που τρέχουν στην σόου-μπιζ τόσο εντός, όσο και εκτός, αλλά και όχι μόνο, το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα.

Οσο για την Ελεονώρα Μελέτη; Και αυτή επιστρέφει στις επάλξεις του δελτίου του Star τα Σαββατοκύριακα ! Η Ελεονώρα θα κάνει πρεμιέρα στις 24 του μήνα, δηλαδή, το τελευταίο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

Read More

And More