Σταματίνα Τσιμτσιλή : “Επιστρέψαμε και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, γιατί όλοι μας θέλουμε να έχουμε δουλειά…”

Μετ ΄εμποδίων και συγκεκριμένα μετ ΄απεργιακών εμποδίων έκανε σήμερα πρεμιέρα και το “Πολύ Μπλα-Μπλα” ! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της, βρίσκονται και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις, υποσχόμενοι όλοι τους να υπηρετήσουν το τηλεοπτικό κουτσοπολιό και γενικότερα το… κοινωνικό σχόλιο, μέχρι τελικής πτώσεως !

Η νεαρή παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής όπως ήταν φυσικό ήταν εμφανώς τρακαρισμένη και συγκινημένη. Παραδοσιακά και το “Μπλα-Μπλα” ξεκίνησε με ευχές και με την ελπίδα, αυτή η τηλεοπτική χρονιά αν μη τι άλλο, να είναι καλύτερη από την περσινή και σίγουρα λιγότερο περιπετειώδης από την προηγούμενη και για τους 700 εργαζόμενους του Alter.

“Το “Μπλα-Μπλα ” επέστρεψε… Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε και πάλι κοντά σας, που είμαστε και πάλι όλοι μαζί εδώ… Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα φέτος και πως θα μπορέσουμε όλοι μας να είμαστε κανονικά εδώ, στο πόστο μας…” είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα και συνέχισε :

“Επειδή πέρσι κάναμε ουσιαστικά τρεις πρεμιέρες μέσα στο χειμώνα, θέλω και εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά, για να έχουμε όλοι την δουλειά μας. Οπως για όλο τον κόσμο έτσι και για εμάς είναι δύσκολες οι εποχές και θέλουμε να έχουμε δουλειά για να νιώθουμε δημιουργικοί και για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε… Σας υποσχόμαστε πως το “Μπλα-Μπλα” επέστρεψε και έχει για εσάς πολλά αποκαλυπτικά θέματα… Θέλουμε παρέα και με την στήριξή σας και την αγάπη σας, να περάσουμε έναν όμορφο χειμώνα…”

Μακάρι οι ευχές όλων να πιάσουν τόπο… Ας ευχηθούμε κι εμείς καλό και… ήσυχο χειμώνα στα παιδά, γεμάτο επιτυχίες !

Read More

And More