Ελενώρα Μελέτη VS Ελένη Μενεγάκη ; Αλλάζουν τα δεδομένα και στο Star ;

Ηταν κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως η μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη του Alpha, θα προκαλούσε… ντόμινο εξελίξεων και αντιδράσεων σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια. Βλέπετε, η κάθοδος της γνωστής παρουσιάστριας στο μεσημέρι, αλλάζει τηλεοπτικές ισορροπίες ετών και ανακατεύει για τα καλά την τηλεοπτική τράπουλα !

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στον Alpha, οι συσκέψεις που γίνονται από νωρίς το πρωί σε όλα τα κανάλια είναι μαραθώνιες με τους τηλε-ανθρώπους του χώρου να προσπαθούν να σκεφτούν ποιος θα ήταν για εκείνος ο σωστός τρόπος της… αντεπίθεσης, η οποία θα κατάφερνε να τους κρατήσει στο τηλεοπτικό παιχνίδι και να τους κάνει… υπολογίσιμους αντιπάλους !

Οι συσκέψεις ,λοιπόν, είναι διαρκής και στο Star ! Βλέπετε, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης, εννοείται πως δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια… Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο δαιμόνιος Σταμάτης Μαλέλης, σκέφτεται να κάνει κι αυτός με την σειρά του, την απόλυτη ανατροπή !

Σκέφτεται να μεταφέρει την Ελεονώρα Μελέτη στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού και να μην βγάλει στον αέρα, την νέα και ωραία, αλλά άπειρη – εντελώς… – Νικολέττα Ράλλη ! Τουλάχιστον να μην την βγάλει στον αέρα μεσημέρι που απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα φέτος η μεσημεριανή ζώνη, αποδεικνύεται σε ζώνη της… πρώτης γραμμής όπου πραγματικά θα τα καταφέρει να επιβιώσει μόνο ο καλύτερος και ο πιο καλά διαβασμένος !

Μάλιστα, η ιδέα αυτή που είχε ο ισχυρός άνδρας του Star, δεν έμεινε μόνο στο τραπέζι της σύσκεψης, αλλά σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life”, μεταφέρθηκε και στην Ελεονώρα Μελέτη ! Ναι, η γνωστή παρουσιάστρια είναι ήδη ενήμερη για την σκέψη που έχει κάνει ο Σταμάτης Μαλέλης, η “Πρωινή της Μελέτη” να γίνει… μεσημεριανή !

Φυσικά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και αποφασισμένο… Ακόμα όλα παίζονται… Γι ΄αυτό και ακριβώς τον λόγο, η Δευτεριάτικη πρεμιέρα της Ελεονώρας θα γίνει κανονικά, για να μην τιναχτεί και το πρόγραμμα του καναλιού στον αέρα !

Ετσι, είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσουμε μία χρονιά η οποία να εξελιχτεί σε πολύ μεγάλο ντέρμπι… Σε ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ξανθιές… Είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσουμε μία χρονιά της οποίας ο μεσημεριανός τίτλος να είναι… “Ελεονώρα Μελέτη VS Ελένη Μενεγάκη” και το αντίθετο…

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More