Ενα βήμα πριν δώσει τα χέρια ο Λάκης με τον ΑΝΤ1 !

Οι συζητήσεις τους έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, εδώ και αρκετό καιρό και απ ΄ότι δείχνουν τα φαινόμενα, τελικά αυτό το συγκεκριμένο τηλε-συνοικέσιο θα μας προκύψει. Απ ΄ότι έχει φτάσει στα αυτιά μου ο Λάκης Γαβαλάς έχει πεισθεί για να πει το μεγάλο “ναι” στους Αντεννικούς και να κρατήσει κι αυτός έναν από τους βασικούς ρόλος, στο νέο ρίαλ-λάιφ πρόγραμμα του καναλιού, το οποίο ετοιμάζεται πυρετωδώς και θα βγει στον αέρα με τον τίτλο , “Fabulous”.

Στο συγκεκριμένο φορμά δε, έχουν κλείσει ήδη και θα συμμετέχουν και ο Ηλίας Ψιννάκης, αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Οσο για το τι ακριβώς είναι το “Fabulous” ; Ο Ηλίας Ψινάκης και Τρύφωνας Σαμαράς είναι δύο από τα πέντε μέλη της εκπληκτικής ομάδας που θα αναλάβει φέτος να κάνει ολοκληρωτικό… ρετούς στη ζωή κάποιων ανθρώπων!

Το ολοκαίνουργιο και πρωτότυπο συγκεκριμένο φορμά, βραβευμένο με ΕΜΜΥ καλύτερου real life προγράμματος, είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα παγκοσμίως. Η επιτυχία του ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, όπου αναδείχθηκε το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα του καναλιού Bravo με σταθερή παρουσία στο αμερικανικό Top 10. Μετά από 5 συνεχείς σεζόν επιτυχίας, ξεκίνησε τη διεθνή του καριέρα με εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις. Μεταξύ άλλων έχει προβληθεί στην Αυστραλία (1ο στη ζώνη του στο κοινό 25-39 ετών και στις γυναίκες 16-54 ετών), στη Γαλλία (3,8 εκατομμύρια τηλεθεατές, 1ο στη ζώνη του στο κοινό 15-49 ετών ), στην Ιταλία (αύξησε τα ποσοστά του καναλιού La 7 κατά 67% στους νεαρούς τηλεθεατές), στην Ισπανία (2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές) και στη Σουηδία (1ο στη ζώνη του στα νεανικά κοινά).
Οι καλύτεροι σύμβουλοι στο είδος τους έρχονται φέτος στις οθόνες μας και κάνουν… άνω κάτω τη ζωή των υποψηφίων. Θα αλλάξουν τον τρόπο που ντύνονται και συμπεριφέρονται, θα αλλάξουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους και όλο το στιλ τους! Με μια τόσο ανατρεπτική παρέα, το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι σίγουρο αλλά και οι ξεκαρδιστικές στιγμές που θα ζήσουμε μαζί τους, εγγυημένες!

Read More

And More