Φαίη και Γιώργος : Τι κάνουν αυτή την ώρα ;

Ολημερίς στις εγκαταστάσεις του Mega βρίσκονται αυτή την εποχή ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μιας και ετοιμάζονται πυρετωδώς για την νέα τηλεοπτική χρονιά. Το ζευγάρι προσπαθεί να ανανεώσει και να μας ετοιμάσει ένα εντελώς… φρέσκο “Πρωινό Mou”, το οποίο να καταφέρει να κρατήσει την δυναμική που έχει από πέρσι, έτσι ώστε να χτυπήσει και πάλι την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Γιατί ως γνωστόν το δύσκολο δεν είναι κανείς να βγει πρώτος, αλλά το να καταφέρει να μείνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου για καιρό… Ετσι, το στοίχημα του ζευγαριού φέτος είναι να καταφέρει να αποδείξει πως η περσινή του νίκη δεν ήταν… συμπτωματική και πως έχει καταφέρει να χτίσει μία σχέση αγάπης και… πίστης (και κυρίως πίστης) με τους τηλεθεατές.

Οσο για το που βρίσκονται τώρα η Φαίη και ο Γιώργος; Εννοείται πως βρίσκονται στο Mega, όπου και κάνουν τα γυρίσματα για το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του “T-Life”, το φετινό τρέιλερ του ζευγαριού θα είναι άκρως… παιχνιδιάρικο !

Ναι, δεν θα είναι τόσο… σκέτο και λιτό όπως ήταν πέρσι. Φέτος ο Γιώργος και η Φαίη αποφάσισαν να… παίξουν μεταξύ τους και να γυρίσουν ένα τρέιλερ με πολύ, πολύ χιούμορ. Μάλιστα, όπως μου είπαν καλά γνωρίζοντες, η βασική ιδέα του τρέιλερ, είναι η Φαίη και ο Γιώργος να… την λένε ο ένας στον άλλο, για ότι χαλάει τον έναν, στην σχέση του με τον άλλον !

Read More

And More