“Η ζωή της άλλης”… Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ της σειράς !

“Για κάποιους η εκδίκηση είναι μονόδρομος…” με αυτά τα λόγια είναι από χθες στον αέρα το ολοκαίνουργιο διαφημιστικό τρέιλερ για τα επίσης ολοκαίνουργια επεισόδια της “Ζωής της άλλης” ! Αν κρίνουμε δε από τα… φαινόμενα; Αυτός ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς θα είναι πιο ανατρεπτικός, πιο συναρπαστικός και πιο… καθηλωτικός από ποτέ, για να μην σας πω και πιο… δολοφονικός από ποτέ !

Ναι, η “Ξένια” επιστρέφει στους δέκτες μας με άκρως… δολοφονικές διαθέσεις ! Για να καταφέρει να καταστρέψει στην οικογένεια “Καλλιφατίδη”, την “Κάτια” και την “Ελπίδα”, δεν θα διστάσει να βάψει τα χέρια της με… αίμα ! Αλλωστε… αιματοβαμμένο είναι και το φετινό τρέιλερ της σειράς.

Κατά την διάρκεια του τρέιλερ βλέπουμε την “Ξένια” να εμφανίζεται με ένα αδίστακτο ύφος και να κρατά στα χέρια της ένα τεράστιο ψαλίδι, βαμμένο στο αίμα, γιατί όπως σας είπα και στην αρχή, “για κάποιος η εκδίκηση είναι μονόδρομος” !
Και επειδή μπορεί ακόμα να μην το έχετε πετύχει το συγκεκριμένο τρέιλερ να παίζει στο Mega, μπορείτε να κάνετε ένα απλό “κλικ” στο βιντεάκι που σας παρουσιάζουμε και όποιες εντυπώσεις και τα όποια σχόλια, δικά σας…

Read More

And More