Τα περί… οικογένειας Φερεντίνου στο πρωινό του ΑΝΤ1, μύθος !

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφόρησε και ήθελε τους Αντεννικούς, να ακολουθούν τελικά κι αυτοί την… συνταγή Mega και να εμπιστεύονται το… fresh πρωινό τους σε ένα γνωστό ζευγάρι της σόου-μπιζ και αυτό δεν είναι άλλο, από το ζευγάρι Χρήστου Φερεντίνου – Σοφίας Παυλίδου.

Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα ; Υπάρχει όντως περίπτωση να δούμε ένα πρωινό… οικογενειακή υπόθεση και στον ΑΝΤ1 ; Σύμφωνα με τις δικές που πληροφορίες και με τα όσα έχουν πιάσει οι κεραίες μου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η΄ για να ακριβολογώ, αυτή η συγκεκριμένη ιδέα δεν έπεσε καν στο τραπέζι των συζητήσεων…

“Αυτή η συγκεκριμένη ας την πούμε είδηση, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, πραγματικά δεν υπάρχει… Πραγματικά δεν ξέρω πως ξεφύτρωσε. Και στο λέω αυτό, γιατί ουδέποτε έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να έχουμε κάθε πρωί τον Χρήστο μαζί με την Σοφία στο νέο πρωινό που ετοιμάζουμε…. Είναι είδηση επιστημονικής φαντασίας, πως να στο πω ;”, λέει χαρακτηριστικά στο “T-Life” υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1.

Οσο για το που βρισκόμαστε με το νέο, ενιαίο πρωινό που ψήνεται στο Μαρούσι; Ακριβώς εκεί που σας είχα αφήσει… Δηλαδή, ο συνδυασμός όσο αφορά στην παρουσίαση είναι Χρήστος Φερεντίνος, Σίσσυ Χρηστίδου και Νάντια Μπουλέ, την μαγειρική θα αναλάβει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τα άστρα κλασικά η Λίτσα Πατέρα, ενώ τα κοσμικά της εκπομπής κατά πάσα πιθανότατα θα αναλάβει η Χριστίνα Πολίτη.

Ακόμα δεν έχουν πέσει βέβαια οι… υπογραφές ,όμως, αυτές τις ημέρες οι συσκέψεις που γίνονται στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 είναι συνεχείς και έχουν αρχίσει πια να κάνουν όχι με την παρουσίαση (αυτό το θέμα υποτίθεται πως έχει λήξει και σας λέω υποτίθεται, γιατί ακόμα δεν έχω πάρει επίσημη ανακοίνωση στα χέρια μου και είναι καλύτερα να κρατάω μικρό καλάθι…), αλλά με την θεματολογία και με τους πρώτους καλεσμένους.

Τέλος, οι πληροφορίες λένε, πως την αρχισυνταξία το κανάλι θα την εμπιστευτεί στον έμπειρο Παύλο Σταματόπουλο, που είναι σαράντα χρόνια – όχι φούρναρης – αλλά… πρωινατζής !

Read More

And More