Γρ. Αρναούτογλου : Τι μας είπε για την μεταφορά του “Ομορφου Κόσμου” του από Γενάρη. Ισχύει ή όχι;

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται αυτή την εποχή τα γυρίσματα του “Ομορφου Κόσμου” ! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει… μεταμορφωθεί σε ταξιδευτή της γης και δεν υπάρχει μέρα που να μην τον πετύχεις στο τρέξιμο ! Η περιπλάνηση του γνωστού παρουσιαστή ανά τον κόσμο συνεχίζεται και όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολο το να καταφέρει κανείς ανάμεσα σε πλοία, αεροπλάνα και τρένα, να εντοπίσει τα ίχνη του !

Παρόλα αυτά το “T-Life” κατάφερε να βρει τον Γρηγόρη, γιατί ως γνωστόν ο επιμένων νικά και φυσικά εννοείται πως φρόντισα να κάνω μαζί του μία μικρή κουβεντούλα. Οταν του τηλεφώνησα δε, πρέπει να σας πω, πως τον έπιασα επ΄ αυτοφώρω – με την καλή έννοια πάντα – την ώρα που ετοιμαζόταν να πετάξει για Γερμανία.

Ετσι, δεν έχασα την ευκαιρία να τον ρωτήσω για τι άλλο; Μα για το πότε τελικά θα βγει στον αέρα ο ολοκαίνουργιος “Ομορφος Κόσμος” του, μιας και αίφνης από χθες κυκλοφορεί η φήμη, πως ο Γρηγόρης δεν θα αρχίσει να μας ταξιδεύει τηλεοπτικά από Νοέμβρη, αλλά από τον Γενάρη-Φλεβάρη του 2012 και μετά…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα μου είπε, ο Γρηγόρης δεν έχει καμία ενημέρωση από το Mega πως έχει αλλάξει η πρεμιέρα της εκπομπής. Απ ΄ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ο “Ομορφος Κόσμος” του, ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας κανονικά τον Νοέμβριο, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Αλλωστε, τα επεισόδια που έχουν πάρει το πράσινο φως είναι αρκετά και αν η εκπομπή βγει στον αέρα την νέα χρονιά, όλα αυτά τα επεισόδια, δεν θα προλάβουν να βγουν φέτος στον αέρα.

Κατά τα άλλα, φρόντισα φυσικά να του πω, πως είδα και τις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής που έχουν ανέβει στην σελίδα του Mega στο Facebook και πως μου άρεσαν και τις οποίες σας τις παρουσιάζουμε σήμερα μέσα εδώ από το “T-Life”, έτσι για να ταξιδέψετε λιγάκι, έστω και νοερά.

Οσο για το πότε θα μεταδίδεται ο “Ομορφος Κόσμος” ; Απ ΄ότι μαθαίνω, θα βγαίνει στον αέρα καθημερινές, δηλαδή, κάποια μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, μιας και τα Σαββατόβραδα πιθανότατα θα βλέπουμε τα επόμενα επεισόδια του “Money Drop” !

Read More

And More