Έρχεται το ολοκαίνουργιο “Πρωινό ΑΝΤ1” ! Δες φωτογραφίες και trailer!

“Ο,τι τρέχει, κάθε πρωί στον ΑΝΤ1…” Αυτό ακριβώς είναι το μότο που συνοδεύει φέτος την διαφημιστική καμπάνια που αποφάσισαν να κάνουν οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, στην προσπάθειά τους να στηρίξουν και να προμοτάρουν το… fresh “Πρωινό ΑΝΤ1” !

Μετά από δύο και πλέον μήνες όπου γι ΄αυτή την ολοκαίνουργια καθημερινή, πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 έχουμε πει και έχουμε γράψει σχεδόν τα πάντα, έφτασε η ώρα όλο αυτό να το κάνουμε και… εικόνα και επειδή ως γνωστόν μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις, πραγματικά αξίζει τον κόπο να κάνετε ένα κλικ και να δείτε το τρέιλερ του “Πρωινού ΑΝΤ1” ! Προσωπικά το βρήκα έξυπνο, γλυκό και με αρκετό χιούμορ !

Γιατί το να είσαι η Λίτσα Πατέρα ή Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και να δεχτείς να τρέξεις… μαραθώνιο και μάλιστα με… δωδεκάποντο, χρειάζεται χιούμορ !

Με άλλα λόγια ; Οι πέντε πρωινοί πρωταγωνιστές του καναλιού, ο Γιώργιος Παπαδάκης, η Λίτσα Πατέρα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος (σας τους αναφέρω με την σειρά εμφάνισης που έχουν στο διαφημιστικό τρέιλερ…) συμμετέχουν σε μία θεαματική σκυταλοδρομία, όπου υπό τους ήχους του τραγουδιού “Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά”, κάνουν τον δικό τους μαραθώνιο, δίνοντας ο ένας την σκυτάλη στον άλλο, όπου σημαντική σημείωση… Η σκυτάλη στα χέρια της Αργυρώς γίνεται… μπλάστρης !

Για να καταλήξει το σποτάκι στην ατάκα που σας είπα ευθύς εξ ΄αρχής “ό,τι τρέχει κάθε πρωί στον ΑΝΤ1” !

Read More

And More