Ε. Παπαρίζου : Επιβεβαίωσε πως δέχτηκε πρόταση για το “Dancing on ice” !

Το έχουμε γράψει και το έχουμε πει πολλές φορές μέχρι τώρα… Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει να πολιορκούν την Ελενα Παπαρίζου, προκειμένου εκείνη να τους πει το μεγάλο “ναι” και να δεχτεί να καθίσει σε μία από τις θέσεις, της κριτικής επιτροπής του “Dancing on ice” !

Μάλιστα, όπως σας γράψαμε και σε σχετική ανάρτηση της Παρασκευής, η επιτροπή που φαίνεται πως “κλειδώνει” για το πολυσυζητημένο σόου του ΑΝΤ1, είναι οι : Αλέζης Κωστάλας, Ελενα Παπαρίζου και Πέτρος Κωστόπουλος.

Ετσι, σήμερα μπροστά από την κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Mou”, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να επιβεβαιώσει κι επισήμως αυτές τις συζητήσεις που έχει με τους Αντεννικούς και μάλιστα ; Εσπευσε να διευκρινήσει πως είναι κάτι που το σκέφτεται πολύ θετικά ! Τι ακριβώς ,λοιπόν, είπε ;

“Η αλήθεια είναι πως όντως έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1… Ναι, συζητάμε για το “Dancing on ice”, μου έχουν προτείνει να συμμετέχω στην κριτική επιτροπή του σόου, η πρόταση δεν έχει να κάνει με την παρουσίαση και η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι…”, είπε η Ελενα Παπαρίζου και συνέχισε :

“Επειδή ,όμως, έχω ανοίξει πολλά πράγματα και συζητάω και ετοιμάζω διάφορα, ακόμα δεν έχω απαντήσει για να δω τους χρόνους μου. Ομως, αυτή η ιδέα μου αρέσει πολύ, που αρέσει πάρα πολύ και είμαι σίγουρα θετική… Θα δω τους χρόνους μου και θα απαντήσω στο κανάλι για το τι τελικά θα κάνω…”

Read More

And More