Τι μας είπαν το πρωί οι πρωταγωνιστές του… fresh “Πρωινού ΑΝΤ1” !

Ένα λαχταριστό brunch με λιχουδιές συνοδευμένο με δυνατό καφέ, πολλή κουβέντα και ευχάριστη διάθεση, μας… άνοιξε σήμερα την όρεξη για τη νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 17 Οκτωβρίου, στις 7 το πρωί.
Το πρωί, όλοι οι παρουσιαστές και οι συντελεστές της νέας, ενιαίας εκπομπής του καναλιού του Αμαρουσίου, βρέθηκαν στο κέντρο, όπου και φρόντισαν να κεράσουν ένα πρωινό καφέ όλους τους δημοσιογράφους, προκειμένου πέντε μέρες πριν την πρεμιέρα, να λέγαμε μαζί τους δύο λόγια και να κάναμε μία χαλαρή κουβεντούλα.
Πρώτος πήρε τον λόγο, ο Γιάννης Λάτσιος. Στο καλωσόρισμά του, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 TV, ευχαρίστησε τον Γιώργο Παπαδάκη για την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με το σταθμό, καθώς και τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και τη Λίτσα Πατέρα που πλέον αποτελούν σταθερές αξίες για τον ΑΝΤ1. Δήλωσε ευτυχής που η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι ξανά στο κανάλι, ενώ καλωσόρισε τη Σίσσυ Χρηστίδου στην ομάδα του πρωινού.
Ο Γιάννης Λάτσιος, τόνισε: «η αναδιάρθρωση της πρωινής ζώνης ήταν κάτι που συζητούσαμε καιρό. Με τη συμβολή του Γιώργου Παπαδάκη, αρχικά, και του Χρήστου Φερεντίνου έπειτα, πήρε σάρκα και οστά». Στη συνέχεια υπογράμμισε πως: «η νέα εκπομπή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, είναι μια εκπομπή με διακριτούς ρόλους. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό magazino, που ανοίγει καθημερινά την ατζέντα της ημέρας. Ξεκινώντας με την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ενημέρωση με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ στην πορεία το περιεχόμενο, θα στρέφεται σε πιο χαλαρή και περισσότερο γυναικεία θεματολογία. Το διάστημα αυτό θα περιλαμβάνει δύο επιπλέον ενότητες: αυτή της αστρολογίας με τη Λίτσα Πατέρα και της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».
Στη συνέχεια θέλησε να ,μας μιλήσει και ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 TV, κ. Στρατής Λιαρέλης, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του, επισήμανε πως πρόκειται για μια εκπομπή χωρίς στεγανά στις ενότητες και στις στήλες, αλλά με σαφείς, διακριτούς ρόλους. Χαρακτηρίζοντας το νέο αυτό format, σαν «μια πρόκληση, ένα θαρραλέο βήμα που έχει ρίσκο, αλλά που ταυτόχρονα αξίζει τον κόπο», δήλωσε: «φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στο τηλεοπτικό κοινό μια χρήσιμη και ευχάριστη «καλημέρα» το πρωί κι ένα «γεια», στις 13.00 που θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Φυσικά, πάντα με σεβασμό στο κοινό. Το «Πρωινό ΑΝΤ1», θα καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και κοινά. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, αλλά και πολλές φορές εκπλήξεις, αν η επικαιρότητα το ζητά, καθώς ο τηλεθεατής θα είναι ανά πάσα στιγμή γνώστης του τί συμβαίνει».
Ακολούθησε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο νέο «Πρωινό ΑΝΤ1», είπε: «ενώνουμε τις δυνάμεις μας διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν αλλάζουμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Το μόνο που αλλάζει, είναι πως γινόμαστε πιο «φρέσκοι», αυτή είναι και η μόνη αλλαγή. Στόχος μας και πάλι, είναι η σωστή ενημέρωση με καλή διάθεση και χαμόγελο. Θα λέμε τα πράγματα όπως είναι, όμως και με δόσεις χιούμορ, όταν η επικαιρότητα μας το επιτρέπει». Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαδάκης, τόνισε πως αυτή είναι μια πρόκληση, σε μια σημαντική καμπή της καριέρας του, αλλά και μια νέα σελίδα στην ιστορία της τηλεόρασης. «Είμαι περήφανος που πολλοί άνθρωποι θα δουλέψουν μαζί μας. Η ενημέρωση της πρωινής ζώνης, είναι κάτι που δημιούργησα και λάτρεψα. Θα συνεχίσω να το υπηρετώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!»
Ο Χρήστος Φερεντίνος δήλωσε κι αυτός με την σειρά του, πολύ χαρούμενος που είναι μέλος αυτής της ομάδας. Ευχαρίστησε τον Γιάννη Λάτσιο για την εμπιστοσύνη του και κλείνοντας είπε: «Η ομάδα συνδέεται από το πρωί ως το μεσημέρι. Είμαστε διαφορετικά «τρένα», αλλά έχουμε δέσει καλά, αυτό φάνηκε και από το τηλεοπτικό spot».
Η Σίσσυ Χρηστίδου, ξεκίνησε με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην «οικογένεια» του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «στόχος μας είναι μια αξιοπρεπής εκπομπή, που θα μας επιτρέπει στο τέλος της μέρας γυρίζοντας σπίτι μας, να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας».
Η Λίτσα Πατέρα αναφερόμενη στη δική της ενότητα, υπογράμμισε «θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» και με χιούμορ, πρόσθεσε: «η αστρολογία είναι σαν το μετεωρολογικό δελτίο, πρέπει να ενημερωνόμαστε!»
Τέλος, το λόγο πήρε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία δήλωσε: «θα παίξω μπάλα από το πόστο μου, όσο καλύτερα μπορώ!»
Οι Συντελεστές του «Πρωινού ΑΝΤ1»:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ
ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
«ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»:
ΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΟΚΡΗ
«ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ΠΑΡΕΑ»:
KATEΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΜΑΡΙΛΟΥ ΡΕΠΑΠΗ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΛΛΙΜΟΥΚΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ «ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»:
ΑΝΝΥ ΖΙΩΓΑ – ΤΣΕΡΕΠΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ «ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ΠΑΡΕΑ»:
ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
ΘΑΝΟΣ ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ
ΣΚΗΝΙΚΑ:
ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΒΕΚΡΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:
ΘΕΜΗΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΡΕΠΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
ΒΙΚΥ ΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Με νέο χαρακτήρα, ύφος και δομή το «Πρωινό ΑΝΤ1» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 7 το πρωί και φιλοδοξεί να διαμορφώσει ένα νέο τοπίο στην πρωινή ενημέρωση και ψυχαγωγία. Βασική καινοτομία του προγράμματος είναι οι τέσσερις ενότητες που το αποτελούν:
· Πρωινό ΑΝΤ1 Ενημέρωση
· Πρωινό ΑΝΤ1 Αστρολογία
· Πρωινό ΑΝΤ1 Μαγειρική
· Πρωινό ΑΝΤ1 Παρέα

Read More

And More