Π. Κωστόπουλος : Ερχεται “Βράδυ” στον ΑΝΤ1 !

Αίσιο τέλος είχε τελικά το τηλε-συνοικέσιο του Πέτρου Κωστόπουλου με τον ΑΝΤ1. Ο ισχυρός άνδρας των Media μετά από περίπου δύο μήνες συζητήσεων με τους Αντεννικούς, τα βρήκε μαζί τους και έτσι μετακομίζει από την Κάντζα στο Μαρούσι.

Εννοείται πως μαζί του παίρνει και την επιτυχημένη εκπομπή του , “Βράδυ”, η οποία μάλιστα δεν θα μεταδίδεται μόνο μία φορά την εβδομάδα, αλλά δύο, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, με εξαίρεση φυσικά τις Πέμπτες εκείνες που θα έχει ποδόσφαιρο.

Βέβαια, ο Πέτρος Κωστόπουλος εκτός από το “Βράδυ”, συμφώνησε με την διοίκηση του καναλιού, να καθίσει και στην κριτική επιτροπή του “Dancing on ice”. Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα έφτασε στα χέρια μας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

“…Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η εκπομπή του «Βράδυ» θα εκπέμπουν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η εκπομπή «Βράδυ» που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται από τον ΑΝΤ1 περισσότερο fresh, αλλά και με τον Πέτρο Κωστόπουλο πιο τολμηρό, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 23.00 το γέλιο, η τρέλα και οι πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές βγαίνουν «Βράδυ» και κυκλοφορούν στο πλατό της εκπομπής, συλλαμβάνοντας τα πιο περιζήτητα πρόσωπα σε μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ…”

Read More

And More