Η θρυλική σειρά “Χαβάη 5-0”, επιστρέφει στην τι-βιτσα μας !

Η θρυλική σειρά, «Hawaii Five-0» ή αν προτιμάτε ελληνιστί “Χαβάη 5-0”, επιστρέφει στην μικρή μας οθόνη ! Η επιτυχημένη σειρά του παρελθόντος έρχεται και στην ελληνική τηλεόραση, με ολοκαίνουργια επεισόδια, από αυτή την Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, στις 10.00 το βράδυ.
Με άλλα λόγια; Το «Hawaii Five-0» είναι η σύγχρονη εκδοχή της κλασικής σειράς. Η θρυλική και πολυβραβευμένη σειρά της δεκαετίας του ‘70 επανέρχεται για να μας παρασύρει σε νέες περιπέτειες ! Στο εντυπωσιακό αυτό «ριμέικ» η επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών της κυβέρνησης καλείται να «καθαρίσει» το έγκλημα από τις ηλιόλουστες ακτές της Χαβάης!
Ο Ντετέκτιβ Steve McGarrett (Alex O’Loughlin), ηγείται της ομάδας. Μαζί του είναι ο ντετέκτιβ Danny “Danno” Williams (Scott Caan), ένας πρώην αστυνομικός που μετακόμισε πρόσφατα από το Νιου Τζέρσεϋ μαζί με την οκτάχρονη κόρη του, και η Ho Kelly (Daniel Dae Kim), πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας της Χονολουλούς που κατηγορήθηκε άδικα για διαφθορά .
Στο πρώτο επεισόδιο: ο αξιωματικός του Ναυτικού, Steve McGarrett, επιστρέφει στη Χαβάη για να ερευνήσει τη δολοφονία του πατέρα του και ο Κυβερνήτης του ζητά να ηγηθεί μιας επίλεκτης ομάδας αστυνομικών. Η πρώτη τους υπόθεση είναι ο εντοπισμός ενός εμπόρου όπλων που συνδέεται με το δολοφόνο του πατέρα του McGarrett.
Παίζουν: Alex O’Loughlin (Steve McGarrett) ,Scott Caan (Danny “Danno” Williams), Daniel Dae Kim (Chin Ho Kelly), Grace Park (Kono Kalakaua), Masi Oka (Dr. Max Bergman) κ.α

Read More

And More