Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για την κόντρα της με τον Τάκη Ζαχαράτο;

Οι κόντρες λατρεύουν την εγχώρια σόου-μπιζ και η εγχώρια σόου-μπιζ λατρεύει τις κόντρες ! Και για να ακριβολογώ, σόου-μπιζ χωρίς… μαλλιοτράβηγμα είναι σαν μία… σκέτη από γιουβέτσι, όπως θα έλεγε και ο παππούς μου ! Ετσι, μία από τις πιο καυτές κόντρες της σόου-μπιζ, είναι αναμφισβήτητα η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Τάκη Ζαχαράτο, ή αν προτιμάτε ανάμεσα στον Τάκη Ζαχαράτο και την Ελένη Μενεγάκη.

Ως γνωστόν εδώ και αρκετούς μήνες ο γνωστός σόου-μαν κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία δεν ξεχνά να εξαπολύει μέσα από τις συνεντεύξεις του, σφοδρές επιθέσεις εναντίον της Ελένης Μενεγάκη. Επιθέσεις με… σχόλια καθόλου κολακευτικά. Ολο αυτό το διάστημα ,λοιπόν, η Ελένη είχε φροντίσει να μην παρασυρθεί και να μην μπει στην διαδικασία να απαντήσει στον Τάκη Ζαχαράτο.

Αλλωστε, η Ελένη έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια, είναι της… τηλε-κοσμοθεωρίας του “ας τους να λένε”, κάτι που της το έχει διδάξει η μακρόχρονη πορεία της στον χώρο. Ομως, σήμερα έκανε την έκπληξη. Ναι, η ωραία Ελένη σήμερα έκανε την έκπληξη και κατά την διάρκεια της μεσημεριανής εκπομπής της στον Alpha, φρόντισε να δώσει τις δικές της απαντήσεις, σε σχέση με την κόντρα της με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Ολα ξεκίνησαν όταν άρχισε να ξεφυλλίζει σε γνωστό περιοδικό ένα θέμα το οποίο είχε να κάνει με την ζωή της και με παλιές τηλεοπτικές στιγμές της, όπου και εντόπισε μία φωτογραφία της με τον Τάκη Ζαχαράτο. Τι είπε;

«Βλέπω εδώ κάτω στιγμές με τον Τάκη Ζαχαράτο έχω γελάσει τόσο πολύ… Μην κοιτάτε σήμερα που μου τα χώνει… Δεν ξέρω γιατί μου τα χώνει… Του ΄χω λείψει φαίνεται! Εντάξει εγώ μένω στις καλές στιγμές μας. Δεν ξέρω γιατί μου τα΄χώνει. Εγώ του στέλνω την αγάπη μου πολλά φιλιά, γιατί δεν έχω ποτέ και με κανέναν, κανένα πρόβλημα…»

Read More

And More