Το “Dancing”, και το μεγάλο πρόβλημα της Τζένης Μπαλατσινού!

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Dancing on ice” ! Ναι, επιτέλους έφτασε η ώρα για να ανοίξει η αυλαία του του ποσυζητημένου σόου του ΑΝΤ1 για το οποίο όλο το καλοκαίρι χύθηκαν τόνοι μελάνης… Και σας λέω “επιτέλους”, γιατί πρώτον βαρέθηκα να είμαι στο… περίμενε και θέλω να δω σαν τρελή το τι μας έχουν ετοιμάσει αυτή την φορά οι Αντεννικοί, δεύτερον βαρέθηκα επίσης να ακούω καθημερινά όλα τα τρελά σενάρια που κυκλοφρούν για το εν ΄λόγω πρόγραμμα και τρίτον και ουσιαστικότερον; Θέλω να δω στους δέκτες μου και κάτι καινούργιο !

Η παρατεταμένη, φετινή περίοδος των επαναλήψεων λόγω κρίσης βεβαίως – βεβαίως και… οικονομίας, μου έχουν κάνει πραγματικά τα νεύρα κρόσσια ! Ετσι, ναι επιτέλους ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του “Dancing” ! Την άλλη Κυριακή, λίγα λεπτά μετά τις 9.00 θα δούμε να ανοίγει η αυλαία αυτού του τόσο φιλόδοξου, τηλεοπτικού εγχειρήματος των Αντεννικών.

Οπως σας έχω ξανά γράψει οι εγχώριοι σελέμπριτις αφού πρώτα κόπιασαν, ίδρωσαν, τραυματίστηκαν και στο τέλος εντυπωσίασαν στο παρκέ, τώρα ήρθε η ώρα να προσπαθήσουν να κλέψουν την παράσταση και στον… πάγο ! Το “Dancing on ice” είναι με άλλα λόγια το… “αδελφάκι” του “Dancing with the stars”, το οποίο μας προέκυψε στο εξωτερικό, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το… κλασικό “Dancing”.

Και ενώ πολλοί ήταν εκείνοι αρχικά που στοιχημάτιζαν πως οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου δεν θα τα κατάφερναν να βρουν… τολμηρούς εθελοντές από τον χώρο της ντόπιας σόου-μπιζ και όχι μόνο, για να μπορέσουν να στήσουν το συγκεκριμένο σοου, τελικά τα ίδια τα γεγονότα τους διέψευσαν, μιας και οι θαρραλέοι σελέμπριτις που δεν τους σκιάζει φοβέρα του πάγου καμιά, δεν άργησαν να εντοπιστούν !

Ετσι οι : Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Γεωργαντάς, Ιωάννα Πηλιχού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Χριστίνα Παππά, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιώργος Χειμωνέτος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Σάγια,
και Μαριάννα Καλλέργη (αθλήτρια), είναι οι δώδεκα συμμετέχοντες του “Dancing on ice”, οι οποίοι καλούνται να μας αποδείξουν πως μπορούν να διαθέτουν την χάρη του χορού και… αφ ΄υψηλού, μιας και όπως ,ήδη, σας είπα θα τους δούμε να λικνίζονται όντας σκαρφαλωμένοι πάνω στα παγοπέδιλα.

Μάλιστα, επειδή η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνει κανείς πατινάζ και μάλιστα χωρίς να έχει προηγουμένως καμία απολύτως σχέση με το…. σπορ – γιατί κάποιοι από τους δώδεκα παίκτες δεν είχαν όντως καμία σχέση πιο πριν με το πατινάζ – οι πρόβες έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο μήνες.

Πρόβες εξαντλητικές, πιεστικές και… επεισοδιακές, αφού εννοείται πως κατά την διάρκεια αυτού του διμήνου δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί, με κορυφαίο τον τραυματισμό του Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος έσπασε το χέρι του ! Παρόλα αυτά για την ώρα τα τηλε-φαινόμενα δείχνουν πως τα συγκεκριμένα πρόσωπα λατρεύουν τις… επικίνδυνες αποστολές, μιας και κανείς τους δεν έχει εγκαταλείψει τα όπλα ή μάλλον τα… παγοπέδιλα και δεν έχει αποχωρήσει από το σόου.

Οσο δε για το ποιοι έχουν αναλάβει την εκπαίδευσή τους; Εννοείται επαγγελματίες χορευτές πατινάζ, οι οποίοι μάλιστα μας έρχονται από το εξωτερικό, μιας και η μαύρη αλήθεια είναι, πως το πατινάζ δεν… ανθεί στην χώρα μας, οπότε Ελληνες εκπαιδευτές είναι μόνο δύο και όλοι οι υπόλοιποι μας έρχονται από μακριά. Πρόκειται για πρόσωπα έμπειρα και στον… πάγο, αλλά και στο… “Dancing”, μιας και έχουν συνεργαστεί με διάφορες εκδοσείς του “Dancing on ice” στο εξωτερικό.

Φυσικά, όλα αυτά διαδραματίζονται σε μία τεράστια πίστα πατινάζ που έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του σόου του ΑΝΤ1 και βρίσκεται στα στούντιο “ΚΑΠΠΑ”. Χώρος στον οποίο θα υπάρχουν θέσεις και για το κοινό, όπως συμβαίνει και στο “Dancing with the stars”. Βέβαια, αν το αποφασίσετε να παρακολουθήσετε από κοντά το σόου, σας συμβουλεύω να ντυθείτε πάνω απ΄ όλα ζεστά, μιας και στο πλατό θα επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, έτσι ώστε η παγο-πίστα να διατηρείται σε άψογη κατάσταση.

Αυτό φυσικά είναι και το μεγάλο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει και η παρουσιάστρια του σόου Τζένη Μπαλατσινού, η οποία θα πρέπει να μας αποδείξει πως αντέχει στο… κρύο, μιας και ως οικοδέσποινα όπως ίσως φαντάζεστε δεν θα μπορεί να κάνει την εμφάνισή της με… ζιβάγκο. Οπότε παρά το τσουχτερό κρύο, εκείνη θα πρέπει να βγαίνει ντυμένη γκλάμουρους και ιδιαιτέρως… ελαφριά ! Ομως, μπροστά στα τηλεοπτικά κάλη τι είναι ο πόνος;

Κατά τα άλλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και ο συνδυασμός της κριτικής επιτροπής, την οποία αποτελούν οι Ελενα Παπαρίζου, Αλέξης Κωστάλας και Πέτρος Κωστόπουλος. Μάλιστα, η Ελενα είναι κατενθουσιασμένη με αυτή την διαφορετική συνεργασία που της προέκυψε φέτος.

Και για του λόγου το αληθές ; Να σκεφτείτε πως την Παρασκευή το βράδυ θέλησε να βρεθεί στο πλατό, παύλα παγο-πίστα, προκειμένου να παρακολουθήσει απο κοντά τις πρόβες των ζευγαριών !

Η Ελενα δε, γνωρίζει λόγω Σουηδίας πολύ καλό πατινάζ και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν την δούμε κι αυτή κάποια στιγμή να μας ξετυλίγει το χορευτικό της ταμπεραμέντο στο σόου, δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο !

Read More

And More