ΑΝΤ1 : Οι πρεμιέρες της ημέρας !

Μόλις μια μέρα πριν αποχαιρετήσουμε τον Οκτώβριο, ξεκινά τελικά στους δέκτες μας το fresh πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου ! Ο ΑΝΤ1 τραβά απόψε το βράδυ την αυλαία στο prime-time του, παρουσιάζοντάς μας ότι καινούργιο μας έχει ετοιμάσει γι ΄αυτή την σεζόν, για την σεζόν 2011-2012.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα για το οποίο ήδη σας έχω δώσει μία μικρή γεύση. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σαφέστατα πιο φτωχό σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές, μιας και τα κανάλια χορεύουν για τα καλά τον χορό της κρίσης, θέλοντας να πιστεύουν πως δεν θα αποδεχθεί πως πρόκειται για… χορό του Ζαλόγγου.

Παρόλα αυτά, οι Αντεννικοί έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να μην λείπει για ακόμα μία φορά τίποτα από το τηλεοπτικό “μενού” τους, μιας και πιστεύουν πως φέτος θα φορεθεί πολύ η… μόδα που λέει “θα κάτσω σπίτι, θ ΄αράξω σπίτι” και αισιοδοξούν αυτή την χρονιά της… κλεισούρας, να καταφέρουν να κερδίσουν την προτίμησή μας.

Ετσι, απόψε θα έχουμε συνολικά τρεις πρεμιέρες. Ξεκινά το “Black Out” με την Νάντια Μπουλέ, το ανανεωμένο “Wipe Out” με τον Γιώργο Λιανό, αλλά και το γνωστό σε όλους μας “Ολα” με τον απολαυστικό Θέμο Αναστασιάδη και τον δαιμόνιο Βαγγέλη Περρή για 12η συνεχόμενη χρονιά στις… επάλξεις ! Αναλυτικότερα…

WIPEOUT
Δευτέρα στις 21.00
Adventure game
Παρουσίαση: Γιώργος Λιανός
Η μάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ξεκινάει στην Αργεντινή κι εμείς κλαίμε… από τα γέλια! Το Wipe Out επιστρέφει ανανεωμένο. Φέρνει ολοκαίνουργιες, ακόμα πιο συναρπαστικές δοκιμασίες και αγαπημένους celebrities, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, να πολεμούν μέχρι τελικής πτώσης στον αέρα, στο νερό, πάνω σε μπαλόνια, στη λάσπη. Έλληνες και Τούρκοι παίκτες, κάθε ηλικίας, τα δίνουν όλα για να διεκδικήσουν 5.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο, αλλά και για να είναι ένας από αυτούς ο μεγάλος νικητής του τελικού, που θα κερδίσει 40.000 ευρώ. Το πιο άπαιχτο παιχνίδι, παίζεται στον ΑΝΤ1 και τα έχει όλα: τρέλα, πλάκα, ανατροπές, περιπέτεια! Είστε in για Wipe Out;
BLACK OUT
Δευτέρα στις 22.00
Adventure game
Παρουσίαση: Νάντια Μπουλέ
Τα βλέπετε όλα μαύρα; Είναι επειδή ήρθε στην Ελλάδα το «Black Out», αφού πρώτα σάρωσε σε τηλεθέαση στη Δανία, στο Βέλγιο, στη Νορβηγία και στην Ολλανδία. Το παιχνίδι που θα βγάλει στο φως τους μεγαλύτερους φόβους σας, αρχίζει… στο απόλυτο σκοτάδι! Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δεν θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν από το φόβο τους… έρχονται για να σκορπίσουν τον τρόμο σε ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο max, εκτός από την όραση! Έξι παίκτες τη φορά, θα πρέπει να βάλουν το μυαλό τους να δει όσα τα μάτια τους δεν θα μπορούν. Αν θεωρείτε πως διαθέτετε τόλμη, ρίσκο, θάρρος, χιούμορ και είστε διαρκώς σε εγρήγορση… δοκιμάστε το και πού ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς ο σκοτεινός τύπος, που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και τελικά θα βγει από το «Black Out»… ασπροπρόσωπος!
OLA 12
Δευτέρα στις 24.00
Παρουσίαση: Θέμος Αναστασιάδης
Μετά από πιέσεις, αγώνες και παρεμβάσεις, αποφασίστηκε ότι τελικά θα καταβληθεί η δωδέκατη δόση του Όλα, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 24.00. Θα χορηγείται τμηματικά, ανά εβδομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι ο απαραίτητος έλεγχος θα διαπιστώνει ότι υλοποιούνται οι δεσμεύσεις για τη διατήρηση του μείγματος συνέντευξης – βιντεάκια – χορευτικά. Χρέη επιτηρητού θα εκτελεί Γερμανίδα επίτροπος, ενώ οι παράγοντες της εκπομπής προσπαθούν να επιτύχουν τη μετακίνηση μιας Ιταλίδας συναδέλφου της, ώστε να διατηρηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ Ευρωπαϊκού Βορρά και Νότου.
Με άλλα λόγια, τα βράδια της Δευτέρας μας τα έχουν ξανά OLA: λαμπερούς celebrities, sexy παρουσίες, κορυφαίο χιούμορ, ξεκαρδιστικά videos, πετυχημένες ατάκες, συνεντεύξεις που προκαλούν, αποκαλύψεις που θα συζητηθούν! Ο Θέμος Αναστασιάδης για 12η συνεχή χρονιά φέρνει τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο και, όλα κι όλα… μας φτιάχνει τη διάθεση για όλα!

Read More

And More