Γιατί έχει “τρομοκρατηθεί” η Αννα Βίσση ;

Ιδιαίτερα αγχωμένη και πιεσμένη είναι αυτές τις ημέρες η Αννα Βίσση. Ναι, η γνωστή ερμηνεύτρια είναι ιδιαίτερα ανήσυχη και την ανησυχία της αυτή φυσικά έχει φροντίσει να μην την κρύψει ούτε από τα δικά της πρόσωπα, ούτε ,όμως, κι από τα πρόσωπα του Alpha.

Η ανησυχία της Αννας Βίσση έχει να κάνει με το “Οσο έχω φωνή…” ! Η ανησυχία της Αννας έχει να κάνει με το γνωστό ροκιουμένταρι που παρουσιάζει στο κανάλι της Κάντζας και με την πορεία που μπορεί να διαγράψει στους πίνακες τηλεθέασης της AGB. Γιατί όπως καταλαβαίνετε, την πήρε που την πήρε την μεγάλη απόφαση να ξεγυμνωθεί μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών και φανατικών θαυμαστών της, ε δεν θα ήταν και ότι καλύτερο για εκείνη αυτό το πρόγραμμα να μην το τιμήσει ο κόσμος με την προτίμησή του.

Και θα μου πείτε, μα τι λόγο έχει για να είναι τόσο αγχωμένη, από την στιγμή που έχουμε δει ,ήδη, δύο επεισόδια και έχουν πάει σούπερ από πλευράς τηλεθέασης… Το θέμα ,όμως, είναι, ότι αυτά τα δύο επεισόδια που είδαμε, βγήκαν στον αέρα χωρίς ουσιαστικά απέναντι να υπάρχει… φρέσκος ανταγωνισμός.

Ετσι, απόψε που τραβάει αυλαία το πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο “Fab 5” του ΑΝΤ1, πραγματικά και η Αννα, αλλά και οι άνθρωποι του Alpha είναι τρομοκρατημένοι, μιας και πιστεύουν πως το νέο πρότζεκτ του καναλιού του Αμαρουσίου με τον Ηλία Ψιννάκη, τον Λάκη Γαβαλά, τον Τρύφωνα Σαμαρά και την υπόλοιπη παρέα, θα καταφέρει να τους… νικήσει και να επικρατήσει στο γκραν – πρι της τηλεθέασης, αφήνοντάς τους πολύ πιο πίσω. Αλλωστε, μην ξεχνάτε πως απόψε μιλάμε και για πρεμιέρα, που όσο να πεις και μόνο από περιέργεια, πολύς κόσμος θα καθίσει να το δει.

Αυτή η ανησυχία δε των ανθρώπων της Κάντζας και της γνωστής τραγουδίστριας ενισχύεται και από το γεγονός, πως το αποψινό επεισόδιο του “Οσο έχω φωνή” δεν είναι και ιδιαίτερα δυνατό, μιας και δεν περιλαμβάνει πολλές προσωπικές, ριάλιτι στιγμές της Αννας, αλλά περισσότερο ασχολείται με τις πρόβες της στο “Αθηνών Αρένα”, κάτι που μπορεί και να μην κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Για να δούμε ,λοιπόν, τι θα δούμε ή μάλλον ποιον δεν θα δούμε το βράδυ… Το μόνο σίγουρο είναι, πως το αυριανό ραβασάκι της AGB θα είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον, μετά το αποψινό ντέρμπι !

Τέλος, το σημερινό “Οσο έχω φωνή”, θα δούμε πιο συγκεκριμένα :

Το τρίτο επεισόδιο μας πηγαίνει στα παρασκήνια της προετοιμασίας ενός μουσικού show. Καθώς η Άννα ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στο «Αθηνών Αρένα», ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η αγωνία εντείνεται.
Αυστηρή δίαιτα, εντατική γυμναστική και ατελείωτες πρόβες συνθέτουν την καθημερινότητά της. Μια σειρά από απρόοπτα και αναποδιές προκαλούν καθυστερήσεις και άγχος, ενώ μια πρόβα με τους μουσικούς γίνεται αφορμή για να προκληθεί ένταση.
Στο μεταξύ η Σοφία έρχεται από τη Νέα Υόρκη για να επιμεληθεί το styling της Άννας. Μητέρα και κόρη περνούν μαζί τις μέρες που ακολουθούν, ενώ η πρεμιέρα πλησιάζει…

Read More

And More