Πως έχει διαμορφωθεί το prime-time του Mega… Που θα βλέπουμε, τι !

Δύο εβδομάδες αργότερα απ΄ ότι ο ΑΝΤ1, αποφάσισαν οι άνθρωποι του Mega να σηκώσουν την αυλαία του prime – time τους ! Ετσι, το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται στους δέκτες μας από τις 14 Νοεμβρίου και μετά. Πράγμα που σημαίνει; Οτι από τις 14 Νοεμβρίου και μετά θα ξεκινήσει και ο ουσιαστικός, βραδινός ανταγωνισμός των καναλιών.

Εμείς ,λοιπόν, μέσα εδώ από το “T-Life”, αποφασίσαμε να σας μαρτυρήσουμε μία ώρα αρχύτερα τα πλάνα που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού γι ΄αυτή την σεζόν. Με άλλα λόγια; Αποφασίσαμε να σας πούμε ποια προγράμματα θα δούμε σε ποιες μέρες και σε ποιες φυσικά ώρες.

Ετσι, κάθε Δευτέρα βράδυ στις 9.00 θα παίζει η νέα, κωμική σειρά της Ρένας Ρίγγα , “Πίσω στο σπίτι”, με την Μαρία Καβογιάννη και τον Θοδωρή Αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αμέσως μετά, στις 10.00 μ.μ. την σκυτάλη θα παίρνει το “Με λένε Βαγγέλη”. Πρόκειται επίσης για κωμική σειρά, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Αννα Δημητρίεβιτς στους κεντρικούς ρόλους, ενώ όλη την εβδομάδα στις 11.00 μ.μ. θα βλέπουμε εναλλάξ την επανάληψη είτε του “Παρά Πέντε”, είτε των “Ευτυχισμένων Μαζί”.

Την Τρίτη τώρα, στις 9.00 το βράδυ θα παίζει κανονικά η “Ζωή της άλλης”, ενώ στις 10.00 μ.μ, ο… κλήρος έπεσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “Money Drop”, να αντιμετωπίσουν τον… τυφώνα Λάκη και το “Τσαντίρι” του !

Την Τετάρτη στις 9.00 μ.μ. επίσης θα παίζει η “Ζωή της άλλης”, ενώ στην συνέχεια τον λόγο θα παίρνουν ή μάλλον τις… κουτάλες θα παίρουν οι λιλιπούτειοι chef του Mega και η Μαρία Μπεκατώρου, μιας και ήρθε η ώρα να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας και το πολυσυζητημένο, “Master Chef Junior”.

Αυτός ακριβώς θα είναι ο συνδυασμός του προγράμματος του Mega και την Πέμπτη. Οσο για την Παρασκευή; Μετά την “Ζωή της άλλης”, στις τηλεοπτικές μας οθόνες θα βρίσκεται ο Γιάννης Μπέζος, με την ολοκαίνουργια κωμωδία , “Κλινική Περίπτωση”, με την οποία ουσιαστικά μετά από δύο χρόνια απουσίας, επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις !

Δίπλα στον Γιάννη Μπέζο θα δούμε να παίζουν και τους : Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τάσο Νούσσια, Ευαγγελία Μουμούρη, Μάρκο Λεζέ κ.α.

Τέλος, στην βραδινή ζώνη του Σαββάτου εισβάλλει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για να μας ταξιδέψει στον δικό του, πολύχρωμο, “Ομορφο κόσμο” του !

Read More

And More