Στον αέρα το “Dancing” ; Αναβάλλεται η πρεμιέρα του λόγω πολιτικών εξελίξεων ;

Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί η πολυσυζητημένη πρεμιέρα του “Dancing on ice” ! Βλέπετε, οι σοβαρές, πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών, έχουν διαμορφώσει έτσι το τηλεοπτικό τοπίο που δεν επιτρέπουν στα κανάλια από το να τις παρακολουθούν και να τις καταγράφουν με… “κομμένη την ανάσα”, να προχωρήσουν στην κανονική ροή του προγράμματός τους.

Εξαίρεση όπως καταλαβαίνετε, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ούτε ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου εννοείται πως ακολουθεί τον παλμό των καταιγιστικών πολιτικών γεγονότων, οπότε αυτό έχει σαν αποτέλεσμα του να “παγώσει” την πρεμιέρα του πολυσυζητημένου , “Dancing on ice” !

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αντεννικοί για την ώρα όντως έχουν παγώσει την πρεμιέρα του σόου και περιμένουν να δουν για το πως θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό έτσι ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη κίνησή τους.

Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα ενδεχόμενα σε σχέση με το “Dancing” είναι δύο… Είτε να βγει στον αερα το σόου με καθυστέρηση, είτε να μην μεταδωθεί καθόλου και η πρεμιέρα του να πάει για την άλλη Κυριακή.

Read More

And More