“Είναι στιγμές”… Ποια είναι τα πρόσωπα που έχουν κλείσει ,ήδη, για την νέα, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 !

Τι κι αν η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για την νέα χρονιά; Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το στήσιμο της νέας σειράς του ΑΝΤ1 και του Στράτου Μαρκίδη, “Είναι Στιγμές”. Πρόκειται για μία σειρά η οποία προορίζεται να βγει στον αέρα από Γενάρη και να μεταδίδεται καθημερινά το απόγευμα, στοχεύοντας να τα καταφέρει και να κερδίσει την προτίμησή μας.

Βλέπετε, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, πιστεύουν πως με την συγκεκριμένη δουλειά, μπορούν να παίξουν δυναμικά στο απογευματινό παιχνίδι της τηλεθέασης, μιας και μέχρι τότε θα έχουν τελειώσει και τα “Μυστικά της Εδέμ”, στην θέση τους θα ετοιμάζονται να βγουν τα “Κλεμμένα Ονειρα”, οπότε η… μάχη θα ξεκινήσει επί ίσης όροις !

Πρόκειται για μία άκρως φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία θα έχει ερωτικό, δραματικό χαρακτήρα και ,ήδη, αυτή την εποχή η εταιρία παραγωγής της, έχει αρχίσει να ασχολείται με την στελέχωση του καστ, έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Μάλιστα, από τα πρώτα ονόματα που συζήτησαν με το κανάλι και με την εταιρία παραγωγής και τα βρήκαν και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας, είναι ο Σταύρος Ζαλμάς, η Μπέσυ Μάλφα και ο Γιώργος Κιμούλης !

Read More

And More