Νέο πρόσωπο στο “Μες την καλή χαρά” ; Θα υπάρχει η εκπομπή στους δέκτες μας από Γενάρη ;

Την τηλεόραση – την τι-βιτσα μου όπως μου αρέσει να την αποκαλώ – την αγαπώ για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς τους λόγους για τους οποίους την αγαπώ, είναι σαφέστατα και ο… σουρεαλισμός της ! Γιατί πάνω απ ΄όλα η ελληνική τηλεόραση αν το καλοσκεφτείτε είναι… σουρεαλιστική !

Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί σας τα λέω όλα αυτά… Μα τι να σας πω; Τι να σας πω, όταν μαθαίνω πως οι υπεύθυνοι του Alpha και της εκπομπής “Μες την καλή χαρά”, αποφάσισαν να αναζητήσουν νέο πρόσωπο για να έρθει και να μας κάτσει – όχι στον… σβέρκο – αλλά στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού !

Ναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι υπεύυνοι της Κάντζας, αποφάσισαν αυτές τις ημέρες να προχωρήσουν σε κάποιες οντισιόν, έτσι ώστε να αναπληρώσουν λέει το κενό που άφησε πίσω της η αποχώρηση του Βασίλη Λιάτσου από την εκπομπή.

Και εγώ αναρωτιέμαι… Πρώτον γιατί να μπουν σε αυτή την διαδικασία; Υπάρχει πραγματικά λόγος; Υπάρχει πραγματικά… κενό; Αφού και η παρουσία του Βασίλη στην εκπομπή, ήταν εξαιρετικά περιορισμένη μην σας πω… ασφυκτικά περιορισμένη. Το θέμα είναι ,λοιπόν, το πόσοι κάθονται σε έναν καπανέ ή το τι λένε ή το τι χρονικά περιθώρια έχουν για να προλάβουν να σταυρώσουν μία κουβέντα !

Και δεύτερον… Ποιος είναι πραγματικά ο λόγος για να μπουν στην διαδικασία της αναζήτησης νέου συμπληρωματικού προσώπου για το πλαισίωμα ουσιαστικά της Ναταλίας, όταν το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας της εκπομπής παραμένει άγνωστο.

Στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον Alpha μεγάλη σύσκεψη έτσι ώστε να αποφασιστεί το ποιες εκπομπές θα εξακολουθήσουν να βγαίνουν στον αέρα και από Γενάρη και ποιες όχι, μιας και υπάρχει περίπτωση να επιχειρηθεί δεύτερο… κούρεμα στο κανάλι, στην προσπάθειά τους να συμμαζέψουν τα οικονομικά τους.

Και το “Μες την καλή χαρά” θα είναι μία από εκείνες τις εκπομπές που θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο της κρίσης !

Οπότε δεν είναι ο απόλυτος σουρεαλισμός το να αναζητάς νέα πρόσωπα για μία εκπομπή που δεν ξέρεις αν θα υπάρχει στον τηλεοπτικό ορίζοντα σε δύο μήνες από τώρα ;

Read More

And More