Τι μας λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την… κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο ;

Μία νέα τηλεοπτική κόντρα έχει γεννηθεί στο τηλεοπτικό προσκήνιο… Μία κόντρα η οποία είμαι σίγουρη πως αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα από αύριο θα συζητηθεί τα μάλλα ! Τόση ώρα σας μιλάω για την κόντρα που μόλις ξεκινά, ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Λάκη Λαζόπουλο. Και για να μην πάει ο νους σας στο κακό, σας μιλάω για μία καθαρά τηλεοπτική κόντρα, γι ΄αυτό και σας επισήμανα πως θα συζητηθεί τα μάλλα από αύριο, μιας και αύριο θα κυκλοφορήσει και το ραβασάκι της AGB – Nielsen.

Βλέπετε, απόψε επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας το “Money Drop” (9.50 μ.μ.) και η τηλεοπτική του μοίρα το έριξε απέναντι από τον Λάκη Λαζόπουλο και το σαρωτικό του “Αλ Τσαντίρι”. Πράγμα που σημαίνει, πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι εκείνος που καλείται να κρατήσει στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων το Mega, όση ώρα βρίσκεται απέναντι από τον Λάκη. Πρόκειται ,δηλαδή, για μία άκρως επικίνδυνη τηλεοπτική αποστολή !

Παρόλα αυτά, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δείχνει ούτε να πανικοβάλλεται, ούτε να χάνει την ψυχραιμία του. Αλλωστε σαράντα χρόνια – που λέει ο λόγος – τηλεοπτικός φούρναρης, έχει ψήηηησει…

“Σήμερα το βράδυ όντως τραβάμε αυλαία. Το “Money Drop” συνεχίζει το τηλεοπτικό του ταξίδι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βγάζοντας στον αέρα δέκα ολοκαίνουργια επεισόδια. Δέκα επεισόδια τα οποία θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουν και θα κρατήσουν καλή συντροφιά στον κόσμο”, λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και προσθέτει :

“Εντάξει, φέτος αφήσαμε τα Σάββατα και μετακομίσαμε στις Τρίτες, όμως, αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μένα. Ποτέ δεν με έχει απασχολήσει το τι ώρα, ή το τι μέρα θα παίζει η εκπομπή που παρουσιάζω. Με αυτά τα πράγματα ασχολείται το κανάλι. Οσο του ότι βρίσκεται απέναντι ο Λάκης ; Ολα καλά… Κάποιος πάντα βρίσκεται απέναντί σου… Ετσι κι αλλιώς μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά προγράμματα…”

Read More

And More