Ποιους θα υποδεχτεί αυτό το “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος…

Αυτό τον χειμώνα, το γέλιο, η τρέλα και οι πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές βγαίνουν “Βράδυ” και κυκλοφορούν στο πλατό του ΑΝΤ1, “συλλαμβάνοντας” τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της Ελληνικής επικαιρότητας σε μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ!
Το σημερινό βράδυ του Πετρου Κωστόπουλου ξεκινά με τη Σμαράγδα Καρύδη να μας αποκαλύπτει γιατί είναι… «υπέροχη» με τους άντρες, αλλά και να αποδεικνύει, μπροστά στην κάμερα, πόσο καλή νοικοκυρά είναι! Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος την προκαλεί να παίξει «θάρρος ή αλήθεια» και οι «crispy» αποκαλύψεις, δίνουν άλλη γεύση στο βράδυ μας!
Τα λαμπερά πρόσωπα, αλλά και οι στιγμές σπαρταριστού γέλιου, συνεχίζονται με τον δεύτερο καλεσμένο, τον fabulous Τρυφώνα Σαμαρά! Αυθόρμητος, όπως πάντα, πώς θα αντιδράσει όταν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εξωγήινο, όταν το πλατό πιάσει φωτιά κι όταν τα «βασανιστήρια» του Πέτρου Κωστόπουλου, τον αναγκάσουν να ομολογήσει ποια τηλεοπτικά πρόσωπα θέλει στην TV και ποιους παρουσιαστές προτιμάει; Θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή του και να «εκτελέσει»… ένα τραγούδι ή θα τον βγάλουν σηκωτό;

Η συνέχεια επί της οθόνης, αρκεί να αντέχετε κομματάκι το ξενύχτι !!!

Read More

And More