Ελένη Μενεγάκη : Αποκάλυψε το τι την οδήγησε στον χωρισμό…

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί εδώ και περίπου δύο χρόνια για το… εθνικό μας διαζύγιο και το δαζύγιο αυτό είναι μόνο ένα, το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη κα του Γιάννη Λάτσιου. Το τι έχει γραφτεί στον Τύπο, στα περιοδικά και στα site και το τι έχει ακουστεί κατά καιρούς στην τηλεόραση, δεν λέγεται.

Απίστευτα σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα οποία όλα υποτίθεται πως έριχναν φως στους λόγους που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό. Δύο χρόνια τώρα ,λοιπόν, οι άλλοι μόνο μιλούσαν για το τι μπορεί να έφταιξε. Σήμερα ,όμως, ήρθε και η απάντηση από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια πολύ πιο ήρεμη και χαλαρή πια με το συγκεκριμένο ζήτημα, έχοντας καλεσμένη στο στούντιο την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, – η οποία επίσης είναι χωρισμένη και είχε ανοιχτεί σχετική συζήτηση – , δεν δίστασε η ίδια να αποκαλύψει τον κυριότερο λόγο που την έκανε να αποφασίσει να προχωρήσει στο διαζύγιο. Οσο για το τι ακριβώς είπε;

Η κουβέντα ξεκίνησε με την ατάκα της Αλεξάνδρας : «Είναι πολύ δύσκολο να μένεις σε μια σχέση που δεν σε γεμίζει. Που δεν σε κάνει να νιώθεις καλά», για να ανταπαντήσει με ειλικρίνεια η Ελένη :

«Μην το λες σ΄ εμένα, γιατί εγώ γι΄ αυτό προχώρησα. Μαζί με το Γιάννη προχωρήσαμε, στο αμέσως επόμενο κομμάτι που είναι το διαζύγιο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα, απ΄ τη στιγμή που έχεις παιδιά. Αν δεν έχεις παιδιά, μωρέ, ας μην έχεις φράγκο στην τσέπη, είναι αλλιώς τα πράγματα. Είναι εύκολα, όσο δύσκολα και να φαίνονται. Όλα ξεπερνιούνται και όλα ρυθμίζονται μόλις περάσει η ανακατωσούρα. Όταν έχεις παιδιά όμως, ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ».

Read More

And More