“Βασιλιάδες” και “Junior Chef”, έκαναν την ζωή της Β. Χατζηβασιλείου δύσκολη !

Σκούρα αποδείχθηκαν χθες το βράδυ τα πράγματα για το “Πάμε Πακέτο” της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Βλέπετε, η εκπομπή του Alpha βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τους αήττητους – όπως αποδεικνύεται για την ώρα – “Βασιλιάδες” και παρά το γεγονός ότι κατάφερε να σταθεί στο ύψος της, δεν τα κατάφερε να σκαρφαλώσει στο υψηλότερο σκαλί του πίνακα τηλεθέασης.

Μάλιστα, ο ανταγωνισμός για το “Πακέτο” δεν ήταν δύσκολος μόνο από τις 9.00 μέχρι και τις 10.00 το βράδυ, αλλά και από τις 10.00 μέχρι και τις 11.00, όπου εκεί ανέλαβαν δράση οι μικροί μπόμπιρες του Mega, μαζί με τις κουτάλες τους. Πιο συγκεκριμένα; Το “Πακέτο” της Βίκυς Χατζηβασιλείου κατά την διάρκεια της χθεσινής προβολής του, επικράτησε του ανταγωνισμού μόνο για μισή ώρα, από τις 10.15μ.μ. μέχρι και τις 10.45μ.μ.σημειώνοντας 27,1% τηλεθέαση και 28,7% αντίστοιχα, ενώ στο σύνολό της η εκπομπή κατάφερε να κερδίσει κατά μέσο όρο το πολύ καλό 26,1%, το οποίο ,όμως, δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει την πρωτιά στην Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Οι “Βασιλιάδες” τώρα, λόγω “Πακέτου”, έχασαν κάποια ποσοστά τηλεθέασης, παρόλα αυτά, έκαναν κατά μέσο όρο 37,5% και το “Master Chef Junior” με την σειρά του 29,4% .

Read More

And More