“Ελεύθερος κι ωραίος” : Πρεμιέρα σήμερα στον ΑΝΤ1 με δύο χρόνια καθυστέρηση !

Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό ! Δύο ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε να μείνει στο συρτάρι η σειρά , “Ελεύθερος και Ωραίος”, για να τα καταφέρει επιτέλους απόψε να κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας. Ναι, για δύο ολόκληρα χρόνια απ ΄ότι έδειξαν τα τηλε-φαινόμενα, η εν ΄λόγω σειρά δεν ήταν στις προτεραιότητες των ανθρώπων του καναλιού, με αποτέλεσμα αν και ήταν γυρισμένη και έτοιμη, πανέτοιμη για προβολή, να μένει συνεχώς στα μετόπισθεν !

Κάλιο αργά, παρά ποτέ ,όμως, και έτσι σήμερα έφτασε η μεγάλη στιγμή της πρεμιέρας. Πρόκειται για μία καθαρόαιμη, οικογενειακή, νεανική κωμωδία, η οποία φέρει την υπογραφή του Πάνου Αμαραντίδη στο σενάριο και του Πάνου Κούτρα στην σκηνοθεσία. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι : Γιώργος Πυρπασόπουλος, Θάλεια Ματίκα, Μέμος Μπεγνής, Ιωάννα Πηλιχού, Κάρμεν Ρουγγέρη, Σωκράτης Πατσίκας, Έφη Παπαθεοδώρου, Μαρία Φιλίππου, Δημήτρης Βλάχος, Νικολέτα Ράλλη κ.α.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ο Σταμάτης (Γιώργος Πυρπασόπουλος), ένας οδηγός ταξί, που δεν τον… σταματάει τίποτα! Ακόμα και στο μποτιλιάρισμα η καλή του διάθεση «τρέχει με 1.000»! Ανάμεσα στις μεγάλες λεωφόρους, τους κεντρικούς δρόμους και τα μικρά στενά της Αθήνας οδηγεί και σκέφτεται… πώς θα ήταν η ζωή του αν ήταν… πλούσιος!
Χρόνια τσιμπημένος με τη Λέτα (Ιωάννα Πηλιχού) και μόλις ερωτοχτυπημένος με την Τατιάνα (Θάλεια Ματίκα), ο Σταμάτης κερδίζει τον πρώτο αριθμό του λαχείου και η ζωή του αλλάζει, από τη μια στιγμή στην άλλη! Τώρα που η τύχη είναι με το μέρος του, εκείνος πατάει γκάζι κι αρχίζει να γράφει χιλιόμετρα στον έρωτα μέσα από τη νέα, απολαυστική, κωμική σειρά που θα αγαπήσουμε κεραυνοβόλα!

Τελικά τα όνειρα βγαίνουν πραγματικότητα ή ο Σταμάτης θα βγει εκτός πορείας;

Read More

And More