Ποια είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν αρχίσει να… χορεύουν για το “Dancing 3” ;

Επειδή κάποιες… τηλε-παραδόσεις πρέπει να τηρούνται ευλαβικά, έτσι και φέτος πριν καλά – καλά που λέει ο λόγος, ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 το στήσιμο του “Dancing with the stars 3”, ήδη, έχει ξεκινήσει ένας τρελός χορός ονοματολογίας, σε σχέση με το ποιοι είναι εκείνοι οι εγχώριοι σταρ που έχουν δεχτεί πρόταση για να δοκιμάσουν την τύχη τους πάνω στο παρκέ !

Πολλά είναι ,λοιπόν, τα ονόματα εκείνα από την εγχώρια σόου-μπιζ που έχουν πέσει στο τραπέζι των Αντεννικών και συζητιούνται έντονα για να πουν το μεγάλο “ναι” και να στελεχώσουν την νέα, χορευτική ομάδα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα δε, με το περιοδικό “People”, ήδη , έχουν δεχτεί πρόταση η Κατερίνα Καραβάτου, ο Σπύρος Σούλης, ο Κώστας Κρομμύδας, η Ελενα Παπαβασιλείου, αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής !

Κατά τα άλλα; Οπως ,ήδη, σας έχω γράψει, από την επιτροπή του “Dancing 3” αποχωρούν η Ερρικα Πρεζεράκου και πιθανότατα και ο Αλέξης Κωστάλας, λόγω κάποιων σημαντικών επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει, ενώ η Δούκισσα Νομικού φέρεται να είναι η επικρατέστερη για να αναλάβει την παρουσίαση των μπαγκ-στέιτζ του σόου.

Read More

And More