Γ. Διαμαντή : “Δεν εγκατέλειψα εγώ την εκπομπή μου…”

Δυσάρεστη τροπή πήραν τελικά τα πράγματα, μετά τον πολυσυζητημένο on air καβγά της Γιολάντας Διαμαντή και του Βαγγέλη Περρή, προ ημερών στο ραδιόφωνο του Sfera. Βλέπετε, η σύγκρουση των δύο παρουσιαστών είχε σαν αποτέλεσμα, να προχωρήσει ο σταθμός στην απόφαση της απομάκρυνσης της Γιολάντας Διαμαντή από το ραδιοφωνικό της πόστο.

Με άλλα λόγια; Οπως αποκάλυψε και η ίδια μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στο “Made in Star”, ούτε παραιτήθηκε, ούτε συναινετικό διαζύγιο μας προέκυψε… Αυτό μου μας προέκυψε ήταν τελικά η απόφαση της απομπομπής της. Μάλιστα η Γιολάντα δήλωσε χαρακτηριστικά :

“…Ότι ήταν να γίνει θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ήταν ένας ωραίος τρόπος να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο γρήγορα και λίγο πιο άκομψα. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι εγώ ποτέ δεν εγκαταλείπω, και δεν εγκατέλειψα την εκπομπή μου και το μαγαζί μου. Όταν είσαι σε μια δουλειά 10-12 χρόνια, πλέον είναι κάτι από την ψυχή και την καρδιά σου. Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ μια θέση που έχω αναλάβει στη μέση της σεζόν. Οπότε λέγοντας αυτό, ότι δηλαδή εγώ δεν έχω εγκαταλείψει, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι δυσάρεστα και νιώθω άσχημα», είπε η γνωστή παρουσιάστρια για να σπεύσει να συμπληρώσει πως ο Βαγγέλης Περρής δεν είναι ο άνθρωπος που την έδιωξε από τον σταθμό :

«Ο Περρής δεν μπορεί να με διώξει από μια εκπομπή που είναι δική μας. Και εξακολουθεί να είναι δική μας, γιατί όταν στήνεις μια εκπομπή την έχεις στήσει εσύ και είναι δική σου. Επομένως ο,τι άλλο γίνεται πρέπει να ξαναστηθεί απ΄την αρχή. Και ο Βαγγέλης δεν είναι χωρίς εμένα το ίδιο, και εγώ χωρίς τον Βαγγέλη δεν είμαι το ίδιο. Ο τσακωμός δεν ήταν τίποτα. Έχουμε τσακωθεί κι άλλες φορές. Γενικότερα υπήρχε κακό κλίμα και πίεση, και γενικά ήταν κάπως περίεργα. Έπρεπε να το είχαμε μαζέψει διαφορετικά, δεν πειράζει. Δεν έγινε!»

Οσο για το πως σχολίασε την αντικαταστάτριά της Ελενα Παπαβασιλείου ;

«Την άκουσα την εκπομπή. Τι να σου πώ; πως χαίρομαι να την ακούω χωρίς εμένα; Όχι δεν χαίρομαι! Και λέω εκπομπή μου και θα το λέω όσο κι αν κάποιοι χαλιούνται, γιατί είναι μια δική μου εκπομπή την οποία έστησα. Είναι ένα δικό μου προϊόν και αυτό δεν αμφισβητείται».

Read More

And More