Τίτλοι τέλους για τις σειρές του Mega λόγω κρίσης ; Σιγή ιχθύος από το κανάλι…

Σε… θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ για γερά νεύρα τείνει να εξελιχθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τις ελληνικές σειρές του Mega. Βλέπετε, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως οι συντελεστές στους “Βασιλιάδες”, δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ για την δουλειά τους και όσο αφορά στην σειρά “Με λένε Βαγγέλη” ; Στέρεψαν οι στρόφιγγες, γεγονός που έχει αναγκάσει την παραγωγή να αποφασίσει να σταματήσει την οποιαδήποτε περαιτέρω προετοιμασία της, την ίδια ώρα που οι ηθοποιοί των “Βασιλιάδων”, φέρονται να μην είναι διατεθειμένοι να βρεθούν και πάλι μπροστά από τις κάμερες, αν δεν ρυθμιστούν πρώτα οι οικονομικές εκρεμμότητες που υπάρχουν. Αλλωστε, είναι γνωστό εδώ και χρόνια το… “έλειψη χρημάτων στάση εμπορίου” !

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, υπάρχει η πιθανοτητα οι “Βασιλιάδες” να παίζουν σε επανάληψη από Δευτέρα μιας και δεν υπάρχουν άλλα έτοιμα επεισόδια να προβληθούν λόγω της δεδομένης κατάστασης, ενώ για τον “Βαγγέλη” ακούγεται έντονα πως η παραγωγή της σειράς αποφάσισε μαζί με το κανάλι να ρίξουν αυλαία στο… 13ο επεισόδιο, από την στιγμή που δεν μπορούν να ανταποκριθούν όπως πρέπει στις οικονομικές της απαιτήσεις.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι και το γεγονός ότι ,ήδη, το Mega όσο αφορά στις εβδομαδιαίες του δουλειές έχει ξεκινήσει… διακριτικά τις επαναλήψεις, προκειμένου να κάνει οικονομία τηλεοπτικών δυνάμεων, μέχρι να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Και για του λόγου το αληθές; Απόψε το βράδυ το επεισόδιο του “Βαγγέλη” που θα βγει στον αέρα, θα είναι σε επανάληψη.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το Mega από την δική του πλευρά τηρεί σιγή ιχθύος. Οποιος προσπαθήσει να επικοινωνήσει για να μάθει το τι ακριβώς συμβαίνει, ουσιαστικά δεν μαθαίνει τίποτα, μιας και κανείς ούτε επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη κατάσταση, ούτε ,όμως, και την διαψεύδει.

Και για να ακριβολογώ, δεν διαψεύδει και δεν επιβεβαιώνει κανείς το κομμάτι που αφορά στον αν οι “Βασιλιάδες” από Δευτέρα παίξουν σε επανάληψη και το αν ο “Βαγγέλης” όντως ρίξει πρόωρα αυλαία στο 13ο επεισόδιο. Μιας και το κομμάτι εκείνο που έχει να κάνει με τις οικονομικές δυσκολίες και μοιραία και με την οικονομική ασυνέπεια είναι δεδομένο και οι πάντες σου απαντούν “πως προσπαθούμε αυτή την στιγμή για το καλύτερο, θα δούμε τι θα καταφέρουμε…” !

Την ώρα δε που συμβαίνουν όλα αυτά, ήδη, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν και τους συντελεστές από το “Πίσω στο σπίτι” να μην τα έχουν βρει και τόσο… ρόδινα και να κυνηγούν κι αυτοί με την σειρά τους το… χρώμα του χρήματος !

Read More

And More