Τι… κοινό έχουν ο Μάικλ Τζάκσον, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κώστας Μαρτάκης ;

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Μάικλ Τζάκσον, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κώστας Μαρτάκης; Τίποτααα; Κάνετε λάθος ! Και γιατί σας το λέω αυτό, γιατί και οι τρεις είναι κατά κάποιο τρόπο καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή και για όλα αυτά, ευθύνεται ο Γρηγόρης Αρναούτγλου !

Κι ,όμως, στον “Ομορφο κόσμο” αυτού του Σαββάτου ο γνωστός παρουσιαστής κατάφερε να συνδυάσει τον θρύλο της ποπ, με τα εγχώρια αστέρια μας, ετοιμάζοντας μία σούπερ εκπομπή, η οποία είναι αφιερωμένη εξ ΄ολοκλήρου στον χορό ! Βλέπετε, στις μέρες μας ο χορός φοριέται πολύ… Είναι κανείς που να διαφωνεί πως όλους μας, μας χορεύουν στο… ταψί; Γι ΄αυτό ,λοιπόν, και ο Γρηγόρης είπε να το ρίξει στο… καλαματιανό !

Ο Γρηγόρης ,λοιπόν, ταξιδεύει αυτό το Σάββατο με τον «Όμορφο Κόσμο²» και χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως. Θα τα δοκιμάσει όλα, από παραδοσιακά μέχρι break dance…
O Γρηγόρης μαθαίνει τα πάντα για όλα σχεδόν τα είδη χορού και δοκιμάζει τις ικανότητές του. Επισκέπτεται σχολές αλλά και ανεξάρτητες ομάδες χορού και μαθαίνει από ανθρώπους με πάθος, τα μυστικά της κάθε τεχνικής.
Η Ελένη Φουέιρα αποκαλύπτει τα μυστικά της τεχνικής του reggaeton, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης μιλά για την συμμετοχή του σε μια από τις πιο επιτυχημένες μουσικοχορευτικές παραστάσεις. Ακόμη, συναντά τον απολαυστικό καλλιτέχνη ToniSfino και βλέπει από κοντά τις μοναδικές του φιγούρες.

Στην φωτιζόμενη πίστα του Studio 54 χορεύει disco ως άλλος John Travolta και μετά ξεκουράζεται απολαμβάνοντας έναν ξεχωριστό χορό της κοιλιάς. Παρακολουθεί τις χορευτικές μάχες breakdance που γίνονται στον Ασπρόπυργο και δοκιμάζει τις ικανότητές του στην ισορροπία, συμμετέχοντας σε μαθήματα pole dancing.

Με μια ανεξάρτητη ομάδα ξεσηκώνει τις χορογραφίες του Michael Jackson και ντύνεται Ινδός για να παρακολουθήσει μαθήματα Bollywood !!!

Read More

And More