Λιάγκας – Αρναούτογλου : Μαζί στην TV !

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Παρασκευή το βράδυ ο Πέτρος Κωστόπουλος στον ΑΝΤ1 και με αφορμή αυτή την τηλεοπτική επίσκεψη και τις δηλώσεις που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής, η συνέντευξή του αυτή συζητήθηκε σήμερα τα μάλλα… διακαναλικά, μιας και όλες οι εκπομπές τηλεοπτικο-κοινωνικής κριτικής εννοείται πως έπαιξαν πολλά αποσπάσματά της.

Ανάμεσα ,λοιπόν, στις εκπομπές που φρόντισαν να παίξουν τις νέες δηλώσεις του Γρηγόρη, ήταν και το “Πρωινό Mou”. Ομως, το θέμα δεν είναι εκεί… Το θέμα είναι στην αποκάλυψη που θέλησε να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας σε σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με τον ίδιο.

Ναι, γιατί ο Γιώργος και ο Γρηγόρης πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσουν στενότατη τηλεοπτική σχέση. Ο Γιώργος Λιάγκας ,λοιπόν, δήλωσε πως μαζί με τον Γρηγόρη ετοιμάζονται να μας κάνουν μία πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση. Με άλλα λόγια; Πρόκειται οι δυο τους να βρεθούν παρέα μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες !

Τι ακριβώς είπε ο Γιώργος στο “Πρωινό Mou” ;

“…Καταρχήν, τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που είπε για μένα την Παρασκευή. Κατά δεύτερον, του εύχομαι καλή επιτυχία αν κάνει εκπομπή με τη Μαρία Μπεκατώρου και του εύχομαι να ξαναγυρίσει στο πρωινό, αφού το θέλει τόσο πολύ. Και θέλω να πω ότι ετοιμάζουμε κάτι πολύ καλό, κάτι πολύ δυνατό με τον Γρηγόρη μαζί, το οποίο θα το δείτε τις προσεχείς εβδομάδες στην τηλεόραση» δήλωσε χωρίς ,όμως, να θέλει να προχωρήσει σε πιο… καυτές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ετοιμάζουν οι δυο τους…

Read More

And More