Αρωμα… Τουρκίας και στον Alpha !

Αρωμα… Τουρκίας θα πλημμυρίσει από τα μέσα Μαρτίου το πρόγραμμα του Alpha για ακόμα μία φορά ! Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του καναλιού προτίμησαν ξανά την γειτονική, τηλεοπτική αγορά, στην προσπάθειά τους να γεμίσουν λιγάκι το καθημερινό, βραδινό τους πρόγραμμα, το οποίο λόγω… κουρέματος και κρίσης, έχει “αδειάσει” εντελώς και η μαύρη αλήθεια είναι, πως μοιραία δεν παρουσιάζει και κανένα, μα κανένα τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Ετσι, οι του Alpha φρόντισαν να φέρουν ένα αεράκι ανανέωσης αγοράζοντας… έξυπνα και πάνω απ ΄όλα φθηνά, δύο καινούργιες τηλεοπτικές παραγωγές της Τούρκικης τηλεόρασης. Πρόκειται για τις σειρές “Ρώτα την αγάπη” και “Λάλε, έρωτας στην Κωνσταντινούπολη, οι οποίες θα κάνουν πρεμιέρα στους δέκτες μας από τις 12 Μαρτίου και η τηλεοπτική τους παρουσία θα είναι σχεδόν καθημερινή.

Πιο συγκεκριμένα; Από τις 12 Μαρτίου το “Ρώτα την αγάπη” θα παίζει καθημερινά στις 8.00 το βράδυ και το “Λάλε, έρωτας στην Κωνσταντινούπολη” κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 9.00 μ.μ.

Ρώτα την Αγάπη

Η μοίρα της αγάπης είναι να πηγαίνει κόντρα…
Η τούρκικη σειρά παραγωγής 2011, Ρώτα την Αγάπη (Yer Gök Aşk), εκτυλίσσεται στην Καππαδοκία με το μοναδικό φυσικό τοπίο και περιλαμβάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Η σειρά προβάλλεται ακόμη στην Τουρκία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται η εύπορη οικογένεια Χαντζιόγλου στην οποία ανήκουν μεγάλες εκτάσεις στην Καππαδοκία. Ο Γιουσούφ είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας και είναι επιφορτισμένος με τη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης. Η ζωή του αλλάζει όταν μαθαίνει ότι έχει ένα παιδί, ενώ παράλληλα η μητέρα του παιδιού πεθαίνει. Η μητέρα του Γιουσούφ, Χαμιγιέτ, αναζητά μια παραμάνα για το μωρό. Βρίσκει την Τοπράκ της οποίας το μωρό έχει μόλις πεθάνει, κι έτσι αποτελεί την ιδανική υποψήφια.



Παρά τις επιφυλάξεις της, η Τοπράκ αποδέχεται τη θέση και μετακομίζει στο σπίτι των Χαντζιόγλου μαζί με την αδερφή της, Χαβά. Η Χαβά θαμπώνεται από τον πλούτο της οικογένειας και προσπαθεί να σαγηνεύσει τον Γιουσούφ, εμπλέκοντας συχνά την αδελφή της στις μηχανορραφίες της. Θα καταφέρει η Χαβά τον στόχο της; Θα ανακαλύψει ο Γιουσούφ τις αληθινές της προθέσεις; Πώς θα αντιδράσει η Τοπράκ όταν μάθει τα σχέδια της αδελφής της;

Πρωταγωνιστούν οι Μουράτ Ουναλμίς (Γιουσούφ), Μπιρτσέ Ακαλάι (Χαβά), Σελέν Σοϊντέρ (Τοπράκ), Ισίλ Γιουτζεσόι (Χαμιγιέτ), Κανμπολάτ Γκιορκέμ Αρσλάν (Μεχμέτ).
Λάλε, Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη
Η ευτυχία και ο πόνος είναι δυο μονοπάτια που διασταυρώνονται
Η τούρκικη σειρά Λάλε, Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη (Lale Devri) παραγωγής 2010, σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία και βρίσκεται ήδη στον δεύτερο κύκλο της.
Η σειρά αφηγείται τις ιστορίες δύο οικογενειών που βρίσκονται σε αντίθετη τροχιά: Η συντηρητική οικογένεια Ιλγκάζ με ρίζες στην Καισάρεια, εξελίσσεται σε μία από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες στην Κωνσταντινούπολη. Ο μοναχογιός της οικογένειας, Τσινάρ, ακολουθεί πιστά τις παραδόσεις και τους κανόνες που θέτουν η μητέρα του, Ικμπάλ, και ο θείος του, Νετζίπ.

Από την άλλη πλευρά, η κοσμική και άλλοτε πανίσχυρη οικογένεια Τασκιράν βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας μετά τον θάνατο του πατριάρχη της, Κεμάλ. Η χήρα του, Ζουμρούτ, είναι μια φιλόδοξη γυναίκα, αποφασισμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να διατηρήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής της. Έχει δύο κόρες, τη γλυκιά Λάλε και την ατίθαση Γεσίμ. Παρά τις έντονες διαφορές μεταξύ των οικογενειών τους, ο Τσινάρ και η Λάλε ερωτεύονται και παντρεύονται κρυφά. Θα επιβιώσουν ο έρωτας και ο γάμος τους; Θα καταφέρει η Γεσίμ να μπει ανάμεσά τους; Πώς ξετυλίγονται τα διασταυρωμένα πεπρωμένα των δύο οικογενειών;

Πρωταγωνιστούν οι Τολγκαχάν Σαγισμάν (Τσινάρ), Σερενάι Σαρίκαγια (Γεσίμ), Εμινά Γιάχοβιτς-Σαντάλ (Λάλε), Χατιτσέ Ασλάν (Ζουμρούτ), Γκιούλ Ονάτ (Ικμπάλ), Κενάν Μπαλ (Νετζίπ)

Read More

And More